Timo Perälä

Pomo
 0400 418 393  timo.perala@savovolley.fi

Terve vaan, minä olen Timo Perälä. Olen Savo Volleyn pomo.

Olen syntynyt Kolin kansallismaisemien kupeessa 1964. Olen ollut pienestä pitäen urheiluhullu. Olen seurannut hyvinkin tarkkaan urheilua laidasta laitaan, lajista riippumatta. Pienenä triviana kysynkin kuinka moni tietää googlettamatta minkä lajien maailmanmestareita ovat Yrjö Vesterinen, Juhani Suutarinen ja Heikki Mikkola?

Itse viihdyin lapsena ja nuorena parhaiten alppihiihdon, yleisurheilun ja jalkapallon parissa. Lentopallosta aloin innostua tosissani kun Pielaveden Sampo nousi mestaruusliigaan keväällä 1997. Nopeasti innostus muuttui intohimoksi ja lentopallo vei mukanaan. Minua pyydettiin Sammon lentopallojaostoon 2001 ja kesällä 2002 ryhdyin vetämään Sammon liigatoimintaa. Paljon on tullut mitaleita näinä vuosina. Isoja voittoja, karvaita tappiota ja kaiken kaikkiaan upeita muistoja. Mutta nyt on aika lähteä tekemään uutta. Jotain muuta kuin pelkkä hyvä lentopallojoukkue.

Olen ylpeä kolmen hengen tiimistämme joka tekee työtä kokopäivätoimisesti missiomme eteen. Meillä on tukena ammattitaitoinen hallitus ja sitoutunut taustaryhmä, joten on kyllä huikat askelmerkit päästä tekemään uutta lukua savolaiseen lentopallohistoriaan.

Aion johtaa Savo Volleyta kuten tapoihini kuuluu hyvällä fiiliksellä, yhteistyöllä ja rohkeudella.

Tervetuloa moikkaamaan meitä toimistoomme Vuorikadulle.

Raine Siltala

Elämykset
 044 241 7976  raine.siltala@savovolley.fi

Ite oon Raine.

Rakas äitini Kirsti synnytti minut Valtimolla tänne maapallolle vuonna 1984. Heti siihen perään muutin savoon ja Kuopioon joulukuussa 2017. Siinä välissä tosin asustelin lapsuuteni Nummelassa, kunnes sitten vuonna 2010 läksin Helsinkiin laadukkaampien salibandyviheriöiden perään. Sitä lajia tuli pelattua reilu vuosikymmen niin tosissaan kuin näillä puukäsillä pystyi. Olen urheiluhullu. Kaikki lajit viehättää. Tennis lähimpänä sydäntä tällä hetkellä omissa harrastuksissa, lähden milloin vain pelaamaan jos pyydät.

Lentopallo on aina ollut suuri rakkauteni salibandyn ohella. Olin jopa aluejoukkueen porteilla junioreissa, kunnes muuan Toni Kankaanpää vei paikkani lopullisesta joukkueesta. En oikein vieläkään ymmärrä miksi hän eikä minä? Hän on pelannut vasta yli 300 Mestaruusliigaottelua. Vain luoja tietää mitä olisi tapahtunut jos valmentaja olisi ollut hereillä ja valinnut minut Tonin sijaan.

Olen ihmisenä positiivinen, herkkä ja huumorintajuinen. Joku keittiöpsykologi sanoi joskus että peitän epävarmuuttani jatkuvalla yläleuan louskutuksella eli läpänheitolla. Voihan se pitää paikkaansakin. Itse ajattelen niin että ilo, nauru ja positiivisuus on arjen tärkeimpiä asioita. Koskaan ei ole huono paikka pienelle leualle. Pyrin olemaan kaikille ystävällinen ja energisoiva. Kyllähän mä tosin härvään niin paljon että lähimmäisillä riittää kestämistä. Olen myös perfektionisti. En osaa tehdä asioita puolivaloilla. Vaadin paljon itseltäni ja muilta. Myyntipäällikkömme Petterin hiuksetkin on alkanut harmaantumaan ja verenpaine alkaa olla ylärajoilla kun joutuu mun kanssa töitä tekemään. Esimieheni Perälän Timppa taas on niin kova seppä että se lähinnä antaa luunappia ja nauraa kun heittelen visioitani ilmoille. Meillä on hyvä tiimi ja meillä on kivaa.

Olen itse köyhästä perheestä enkä saanut lapsena harrastaa niin paljon kuin olisin halunnut. Siksi seuramme yhteiskuntavastuullinen toiminta oli ratkaiseva tekijä tämän työpaikan vastaanottamiseen. Haluan olla osa sitä isoa savolaista joukkuetta joka luo hyvää ympärilleen. Me kaikki olemme osa sitä joukkuetta. Jokainen savolainen ja jokainen katsoja. Annamme nimittäin 50 % ennakkolipputulojen tuotoista lyhentämättömänä junioriseuroille.

En malta odottaa että Mestaruusliigataival alkaa osaltamme. Me haluamme tarjota elämyksiä ja suuria tunteita. Tuu messiin, luodaan niitä yhdessä!