Mestaruusliigan pistepörssin toissakaudella voittanut Raadik on monipuolinen pelaaja, jonka vahvuudet ilahduttavat Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovista.

- Andrus on osoittanut kahden viime vuoden aikana kuuluvansa ehdottomasti tämän liigan eliittiin. Vahvuudet löytyvät vastaanotosta ja hyökkäyksestä. Vahva asenne ja tinkimätön taistelijaluonne sopii erinomaisesti joukkueeseemme, kertoo Tuovinen.

Lukuisia mitaleita ja palkintoja urallaan Virossa ja Suomessa voittanut Raadik on ollut viime vuosina Viron maajoukkueen vakiokasvoja. Mies edusti kotimaataan mm. edellisissä EM-kisoissa Puolassa, joissa pelasi Suomeakin vastaan.

- Odotan innolla kauden alkua, koska seura ja joukkue ovat uusia. Meidän joukkue näyttää  paperilla tosi hyvältä, mutta se on vain paperilla. Nyt tarvitsee tehdä se työ, että joukkue toimii myös kentällä. Mutta, jos joku saa tämän jengin toimimaan niin se on päävalmentaja Jere! Joukkueessa on myös kokeneita pelaajia, joiden rooli on tärkeä etenkin isoissa peleissä Mestaruusliigassa ja Euro-kentillä. Minulle oli tärkeää, että joukkue on mukana kansainvälisissä peleissä, kommentoi Andrus Raadik.

Raadik saa selkäänsä tutun numeron 11.

Andrus Raadik (EST)
yleispelaaja
Syntynyt: 19.10.1986
Pituus: 197 cm
Viime kauden seura: Sampo Volley
Savo Volleyllä on nyt 11 pelaajasopimusta:
Lelu Ojansivu, Miro Määttänen, Petteri Penttinen, Aleksi Kaatrasalo, Eetu Häyrinen, Jukka Lehtonen, Jere Heiskanen, Antti Siltala, Fedor Ivanov, Severi Savonsalmi ja Andrus Raadik.
 

Jaa uutinen