Savo Volley ja Avek Esitysratkaisut Oy ovat solmineet kaksivuotisen pääyhteistyösopimuksen Mestaruusliigakausille 2018-2020. Sopimuksen myötä Avek Esitysratkaisuista tulee Savo Volleyn strateginen kumppani ottelutapahtumien digitaalisiin pintoihin liittyvissä ratkaisuissa. Savo Volleyn ottelutapahtumissa on käytössä Avek Esitysratkaisujen toimittamaa tekniikkaa ja yritys konsultoi seuraa tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Savo Volleyn toimitusjohtaja Timo Perälä iloitsee alkavasta yhteistyöstä ja syntyneestä sopimuksesta.

- Uusi tapahtumakonseptimme sisältää runsaasti uutta tekniikkaa ja digitaalisia pintoja kuten led-mainosaidat, otteluareenan ja VIP-tilojen screenit. Oli selvää että tarvitsimme tähän tekniikkaan ja niiden kuvansiirtoon ammattilaisen avuksemme. Olen erittäin tyytyväinen että saimme kumppaniksemme juuri Avek Esitysratkaisujen kaltaisen yrityksen, jolla on pitkä kokemus laitteista, joka tuntee tekniikan kuin omat taskunsa ja on jatkuvasti haistelemassa alan uusia tuulia. Yhteistyössä Avekin kanssa saamme tapahtumamme eloon aivan uudella tavalla, fiilistelee Timo Perälä Savo Volleysta.

Myös Avek Esitysratkaisujen toimitusjohtaja Jari Rönkkö on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.

-  On upeaa olla mukana heti alkumetreillä uuden lentopalloseuran Savo Volleyn yhteistyökumppanina. Uskomme vahvasti uuden savolaisen lentopalloseuran kiinnittävän laajasti huomiota   kohdeasiakkaissamme.   Savo Volley haluaa tuoda lentopalloelämyksiä laajasti maakunnan alueelle, joten  tämä tukee toimintamme tunnetuksi tekemistä sekä maakunnassa  että valtakunnallisesti. Uudessa seurassa on paljon edelläkävijyyden elementtejä, kuten omassa toiminnassammekin. Näihin on hyvä samaistua, kertoo Jari Rönkkö Avekista.

Avek Esitysratkaisut Oy on audiovisuaalisia palveluja yrityksille tarjoava kuopiolainen yritys, jonka missiona on olla yrityspäättäjien mielestä kiinnostavin kumppaniehdokas neuvottelu- tai inforatkaisujen hankintaa ja kehittämistä mietittäessä. Yrityksen visiona on olla asiakastarpeen ja sen kehittämisen parhaiten ymmärtävä palveluntarjoaja esitys- ja ajantasaisen infopalvelujen alueilla. Avek Esitysratkaisujen arvolupaus on olla valloittavan esittämisen kumppani, joka huolehtii AV-ratkaisuista, jotta yritys voi keskittyä olennaiseen. Esitystekniikan asiantuntijana Avek ottaa ympäristön haltuun ja huolehtii sen toiminnasta. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa: www.avek .fi

Lisätiedot:
Avek Esitysratkaisut Oy, Jari Rönkkö, toimitusjohtaja, jari.ronkko(a)avek.fi, p. 050 307 0808

Savo Volley, Timo Perälä, toimitusjohtaja, timo.perala(a)savovolley.fi, p. 040 041 8393

 

Jaa uutinen