Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 20.08.2018, 11.38

Coronaria Kunto Kuopio Savo Volleyn lihashuoltokumppaniksi 

Coronaria Kunto Kuopio ja Savo Volley ovat solmineet pääyhteistyösopimuksen, jonka myötä yritys hoitaa edustusjoukkueen kaikki lihashuolto- ja fysioterapiapalvelut.
Coronaria Kunto Kuopio Savo Volleyn lihashuoltokumppaniksi  sdr

Coronaria Fysiopalvelu Kunto Kuopio Oy ja Savo Volley ovat solmineet pääyhteistyösopimuksen tulevalle kaudelle. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2019-2020. Sopimuksen myötä Coronaria Kunto Kuopio hoitaa Savo Volleyn edustusjoukkueen kaikki lihashuolto- ja fysioterapiapalvelut. Yritys tulee olemaan näkyvästi esillä myös Savo Volleyn medioissa sekä seuran ottelutapahtumissa.

Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.
 
– Meillä oli Kunto Kuopion kanssa yhteistyötä jo Leka Volleyn kanssa, ja homma toimi silloin erinomaisesti. Kunto Kuopiossa ymmärretään urheilijan tarpeet, ja se on ehdottoman luotettava yhteistyökumppani, kehuu Tuovinen.
 
Savo Volleyn toimitusjohtaja Timo Perälä on erittäin iloinen, että sopimus syntyi juuri Kunto Kuopion kanssa.

– Kunto Kuopio on meille vanha tuttu kumppani jo edellisten seurojen ajalta, ja tiedämme, mitä saamme. Kunto Kuopio on alansa ehdotonta huippua, toteaa Perälä.

Coronaria Kunto Kuopion johtava fysioterapeutti Matti Auvinen on myös mielissään syntyneestä sopimuksesta.

– Olemme organisaationa olleet jo pitkään tukemassa lentopallotoimintaa, ja nyt kun on syntynyt tällainen uusi joukkue, totta kai haluamme olla mukana. Uskomme, että pystymme omalla ammattitaidollamme hyödyntämään joukkuetta, kertoo Auvinen.
 
Monialaisesti terapiapalveluja tuottava oululainen Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy toimii valtakunnallisesti 370 kuntoutuksen erityisasiantuntijan voimin. Coronaria kykenee tarjoamaan myös Savossa kaikki lääkinnällisen kuntoutuksen palvelut kun se osti joulukuussa 2017 Kuopiossa toimivan fysioterapiayrityksen Petosen Fysioterapia Oy:n ja siihen 2013 yhdistyneen tytäryhtiön Fysiopalvelu Kunto Kuopio Oy:n. Lisätietoa: www.coronaria.fi

Kunto Kuopio on toiminut jo lähes 40 vuotta, tuottaen laadukkaita, ammattitaitoisia sekä monipuolisia fysio- ja toimintaterapiapalveluita Kuopion ja ympäristön asukkaille. Yrityksen Kuopion toimipiste sijaitsee keskustassa osoitteessa Torikatu 19. Käytössämme on 10 hoitohuonetta, 100m2 harjoitussali monipuolisine välineineen, kaksi ryhmäliikuntatilaa sekä peseytymis-, sauna ja pukutilat asiakkaille. Terapia voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloissa. Lisätietoa: www.kuntokuopio.fi

Lisätiedot:
Coronaria Fysiopalvelu Kunto Kuopio Oy, Matti Auvinen, johtava fysioterapeutti, matti.auvinen(a)coronaria.fi, p. 050 558 1663

Savo Volley, Timo Perälä, toimitusjohtaja, timo.perala(a)savovolley.fi, p. 040 041 8393