Kohtaaminen oli laadukasta lentopalloa, jossa esitettiin varsinkin ottelun alkupuolella melkoista lyönti-iloittelua ja huimia puolustuspalloja. Ottelu eteni kotijoukkueen hallinnassa lukuun ottamatta kolmannen erän alkua.
- Olimme valmiita ja hyvin latautuneita, kiitteli kotijoukkueen valmentaja Jukka Tuovinen omiaan.
- Tiesimme, millainen vastus on tulossa, ja ettei mitään saa ilmaiseksi. Olimme valmiita heti ensimmäisistä palloista alkaen.
Tuovinen peluutti ottelussa lähes koko pelaaja-arsenaaliaan. Ottelun aloittivat Antti Siltala ja Miro Määttänen yleispelaajina, Lelu Ojansivu hakkurina, Fedor Ivanov passarina, Aleksi Kaatrasalo ja Severi Savonsalmi keskipelaajina ja Taichi Kawaguchi liberona.
Kolmannen erän loppupuolella nähtiin tuplavaihto, kun Petteri Penttinen tuli passaamaan ja Eetu Häyrinen hakkuriksi. Neljänteen erään Severi Savonsalmi sai antaa tilaa Jukka Lehtoselle ja Antti Siltala Andrus Raadikille.
- On hyvä merkki joukkueesta, että koko arsenaaliin voi luottaa. Ketään ei otettu kentältä pois heikkouden takia, oli vain tilanteita, missä tarvittiin vielä parempaa, perusteli Tuovinen vaihtojaan.
Kotijoukkueen kovimmat pommit esitteli Miro Määttänen.
­- Ihan kiva tunne oli pelata, kun lyönti kulkee. Koko joukkueella oli hyvä asenne, kommentoi Määttänen suorituksiaan.
Vieraiden valmentaja Oliver Lüütsepp oli luottavainen, että seuraavassa kohtaamisessa kotisalissa nähdään paremmin pelaava Akaa Volley.
- Pienet asiat kun saamme hieman parempaan kuntoon ja siihen lisätään kotisalin etu, olen varma, että taistelemme voitosta, sanoi Lüütsepp.
- Tänään saimme kotijoukkueen hakkuripelin ja ykköstemmon hyvin kuriin, mutta muilta osastoilta tuli sitten takkiin, harmitteli Lüütsepp.
Ottelusarja jatkuu jo kahden päivän kuluttua Akaalla, ja seuraava taisto käydään maanantaina Kuopio-hallissa..
Välieräpaikkaan tarvitaan kolme voittoa.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen