Keskiviikkona Vantaalla Ducks kaatui lukemin 2­-3 (25-20, 25-21, 13-25, 20-25, 9-15).
Alku oli hankala. Varsinkin ensimmäisessä erässä savolaisten vastaanotto oli luokattoman huonoa: vastaanottoprosentti oli vain 26. Yleispelaajat Miro Määttänen ja Jere Heiskanen kantoivat nostoista päävastuun, ja jälki oli huonoa.
Päävalmentaja Jukka Tuovinen vaihtoi Antti Siltalan Heiskasen tilalle, ja vastaanottoon alkoi löytyä tarkkuutta.
Toisessa erässä Miro Määttänen loukkasi hieman kasvojaan, ja hän sai antaa kentällä tilaa Jere Heiskaselle. Heiskanen löysi viimeistään kolmanteen erään jälleen huippuvireen vastaanottoonsa, ja passari Petteri Penttinen pystyi hyödyntämään koko hyökkäysarsenaaliaan.
Neljännessä erässä Heiskasen vastaanottoprosentti oli seitsemällä nostolla tasan sata.

Vantaalaiset hyytyivät savolaisten päästessä omalle tasolleen, ja pitkän erätauon jälkeen ei voittajasta ollut juuri epäselvyyttä.
- Joukkueemme on todella väsynyt. Olemme matkustaneet paljon ja pelanneet paljon. Tosi ylpeä olen joukkueesta, sanoi valmentaja Jukka Tuovinen.
- Alussa meillä oli vastaanotossa selviä vaikeuksia, mutta varsinkin Jere (Heiskanen) paransi loppua kohti selvästi.

Savolaisten paras pistemies oli jälleen kerran Lelu Ojansivu, joka saalisti lukemat 28/+16. Ojansivu oli tehokas varsinkin syöttörajan takana; ässiä ei tullut kuin neljä, mutta useimmat syötöt vaikeuttivat merkittävästi Ducksin hyökkäysten rakentelua.
Kapteeni Antti Siltala oli tehokas kentälle päästyään (18/+14).
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen