Ottelu oli tasainen, kuten pisteistä näkyy. Savo Volley oli lähes kaikissa erissä ensimmäistä erää lukuun ottamatta niskan päällä, mutta kotijoukkue käänsi lopulta erät itselleen.
- Sekavaa peliä meiltä. Pelaamattomuus näkyi, ja emme ole päässeet harjoittelemaan kuusikkopeliä, viittasi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen neljän pelaajan puuttumiseen treeneistä maajoukkuekomennuksen vuoksi.
- Tällä kertaa ratkaisu löytyi puolustuspelaamisesta. Liian paljon helppoja ja puolivaikeita palloja jäi meidän kenttäämme, jatkoi Tuovinen.
Entisissä kotimaisemissaan pelannut Aleksi Kaatrasalo allekirjoitti valmentajan näkemyksen.
- Ehkä se jonkin verran näkyi, kun varsinkin passari (Fedor Ivanov) ei ole ollut mukana treeneissä, sanoi Kaatrasalo.
- Pitäisi meidän kuitenkin pystyä paremmin pelaamaan. Jokainen erä näytti olevan meillä hallinnassa, mutta ei niin sitten ollutkaan, summasi Kaatrasalo.
Savo Volley aloitti kuusikolla, missä pelasivat yleispelaajina Antti Siltala ja Jere Heiskanen, keskipelaajina Aleksi Kaatrasalo ja Jukka Lehtonen, hakkurina Lelu Ojansivu, passarina Fedor Ivanov ja liberona Taichi Kawaguchi.
Miro Määttänen korvasi ensimmäisen erän lopulla Heiskasen ja pelasi miltei koko ottelun sen jälkeen.
Parhaat pistemiehet: Lelu Ojansivu 17/+5, Antti Siltala 13/+6, Miro Määttänen 12/+5, Aleksi Kaatrasalo 11/+5.
Hurrikaanin tehomies oli jälleen kerran kapteeni Matti Oivanen (15/+11), joka otti kahdeksan pistettä suoraan torjunnalla.  Antti Ropposen pistesaalis 16/0.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen