Pahoittelut lyhyestä hiljaiselosta koko Savo Volleyn puolesta. Meidän oli pakko hengittää hetki rauhallisesti ja tarkastella taloudellista tilannettamme. Halusimme selvittää mitä vaatii, että Savon ja Sinun Tähtesi (joukkueemme) jatkaa siitä mihin jäimme, kun koko maailma pysähtyi.
Yhdistimme voimamme hallituksen, työntekijöiden, pelaajien ja Savo-perheen jäsenien kanssa. Mietimme, miten me voisimme selvitä, ja miten me voisimme auttaa muitakin omien haasteidemme keskellä. Emme halunneet myydä ”eioota”, vaan halusimme jotain, millä voi tunnustaa väriä ja olla jatkossakin jotain mistä olla ylpeitä, yhdessä.
Haluamme varmistua, että henkilökunta ja pelaajat saavat heille oikeutetun toimeentulonsa. Haluamme varmistua, että savolainen huippulentopallo jatkaa ilosanoman levittämistä. Elämyksiä, iloa, onnentunteita, hyväntekoa ja urheilun voimaannuttavaa vaikutusta.
Olemme tilanteessa, jossa tarvitsemme kollektiivista apua. Jos te pystytte auttamaan meitä, me pystymme auttamaan teitä. Meillä on siihen hienoja mahdollisuuksia:
Verkkokauppamme on nyt auki, voitte tilata itsellenne ja perheellenne sydämellä tehtyjä fanituotteitamme. Tunnustatte väriä, näytätte hyvältä ja autatte meitä selviämään. Kauppa on nyt avattu täällä: https://kauppa.savovolley.fi/
150 ensimmäistä tilaajaa saa upouuden Savon ja Sinun tähtesi -tukipinssin kiitokseksi. Kiitos @lelu4u pinssikoneesta <3
 
Mekin haluamme auttaa, joten:
Verkkokaupan avaamisesta on julkaistu päivitys Savo Volleyn facebook-sivuilla
https://www.facebook.com/savovolleyofficial/posts/834051987021604?__tn__=K-R
Mikäli se päivitys saa 1000 jakoa, meidän pelaajamme jakavat 1000 kpl @komerofood Cape Town -pastaa satunnaisille oville pelipaikkakunnillamme. Boksista tulee 2-3 annosta. Painamme ovikelloa ja tervehdimme yllätyspaketin saajaa. Jos haluat, voimme ottaa siitä stoorin Instagramiin. Eetu Häyrinen jakaa ruokia Varkaudessa, Antti Siltala Vieremällä, Lelu Ojansivu & Raine Siltala Kuopiossa, Jere Heiskanen Iisalmessa, Markuss Cielavs Kiuruvedellä, Miro Määttänen Siilinjärvellä, Severi Savonsalmi Pielavedellä, Fedor Ivanov Leppävirralla ja Lasse Jäntti & Mikko Väliaho Pieksämäellä.
Haluamme tässä vaiheessa kiittää teitä, jotka mahdollistitte verkkokauppamme tekemisen:
Hurja Solutions Oy (www.hurja.fi) - rakensitte meille verkkokaupan ammattitaitoisesti ja nopeasti. Nyt voimme myydä tyylikkäitä fanituotteitamme ympäri Suomen.
Checkout Finland Oy (https://www.checkout.fi/) – tuitte meille vuoden kauppiastunnuksen.
KomeroFood Oy (www.komerofood.fi) ja TMR Invest Oy (www.tmrinvest.fi) - mahdollistatte mieluisan yllätyksen 1000 ihmiselle.
 
Alias Creative (www.aliascreative.fi) – kiitokset jälleen loistavasta videohelpistä.
 
Jos et tarvitse fanituotteita, mutta haluat muutoin tukea meitä, onnistuu se helposti liittymällä tukijäseneksemme täällä: https://www.savovolley.fi/seura/seuran-jaseneksi.
Urheilu on pieni osa ihmisten murheista, se ei välttämättä ole nyt eniten mielessä. Mutta kun olemme tästä yhdessä selvinneet, me lupaamme piristää teidän arkeanne tulevallakin kaudella. Haluamme tehdä viihteellisiä tapahtumia, some-sisältöä ja haluamme yllättää ihmisiä. Haluamme edelleen ohjata rahaa junioriurheiluun – se on meille todella tärkeää. Toivottavasti olet mukana auttamassa – Savon ja Sinun Tähtesi.
 

Jaa uutinen