Savo Volley jatkoi iloista pelaamistaan viime viikonlopun Loimu-ottelusta.
Kokkolan Tiikerit kaatui selkeästi Kuopio-hallissa lukemin 3-0 (25-18, 25-18, 25-22).
Samaan aikaan pelatussa VaLePa – Akaa-Volley –pelissä VaLePa jäi ilman pisteitä, joten Savo Volley siirtyi Mestaruusliigan kakkospaikalle ja pysyy siinä, mikäli voittaa lauantain ottelussa Oulun Ettan.
 
Kotijoukkue oli niskan päällä koko ottelun ajan, eikä voittajasta ollut tällä kertaa epäselvyyttä missään vaiheessa.
- Pelin pitää olla tuollaista iloista. Oikein mukava oli katsella peliä tuolta kentän laidalta, purki tuntojaan Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Pelasimme suunnitelman mukaan. Syöttömme ei ollut mikään raju, mutta laitoimme vastustajan niiden avulla töihin.
- Hyökkäystehomme oli erittäin hyvä. Varsinkin puolustuspallojen jälkeisissä hyökkäyksissä, niissä taisi meille tulla vain yksi suora virhe, sanoi Tuovinen.
Vastustajan valmentaja Mikko Keskisipilä tunnusti ottelun tuloksen oikeaksi.
- Olisimme halunneet tarjota yleisölle jotain parempaa. Meillä oli alla ihan hyvä treeniviikko, ja se antoi aiheen odottaa parempaakin, mutta meiltä ei löytynyt aseita Savo Volleytä vastaan tänään, sanoi Keksisipilä.
- Meillä oli koko pelin ajan vaikeuksia vastaanoton kanssa, mutta niin taitaa kaikilla olla tässä salissa.
Jukka Tuovinen nyökytteli vieressä.
 
Savo Volleyn iloisen peli-ilmeen ruumiillistuma oli tällä kertaa kapteeni Antti Siltala, joka oli melkoinen työn sankari. Hän hoiti päävastuun vastaanotosta ja hyökkäsi kaikkiaan 18 passista 61 prosentin teholla. Hänen pistesaldonsa (16/+11) oli illan korkein.
- Ihan ok peli. Vastaanoton kanssa oli vähän ongelmia. Loimua vastaan näytti jo hyvältä ja jälleen onnistuimme pitämään pakettimme kasassa. Ja kirjoita sinne, että Fede pelasi jälleen erittäin hyvän pelin, vannotti kapteeni Siltala.
 
Vierasjoukkueen paras oli yleispelaaja Jiri Hänninen (12/+7), mutta hyvät omat pisteet eivät luonnollisestikaan paljoa lohduttaneet.
- Tuon verran me olemme jäljessä, totesi Hänninen.
 
PROLibero: Josh Ayzenberg
LähiTapiolapisteet:
1: Lelu Ojansivu
2: Fedor Ivanov
3: Antti Siltala
 
 
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen