Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 26.11.2018, 19.46

Itävaltalaisjoukkue haastaa Savo Volleyn Challenge cupissa

VCA Amstetten on Savo Volleyn seuraava vastus Challenge cupissa. Ensimmäiseen osaotteluun Kuopio-halliin keskiviikkona kello 18.30 saapuu vieraaksi Kiinan mäkimaajoukkue Mika Kojonkosken johdolla.
Itävaltalaisjoukkue haastaa Savo Volleyn Challenge cupissa

Savo Volleyn tie Challenge cupissa jatkuu monta pykälää kovemman vastuksen parissa verrattuna ensimmäisen kierroksen norjalaiseen vastukseen.
Keskiviikkona marraskuun 28. päivänä kello 18.30 Kuopio-hallissa alkavassa taistossa vastaan asettuu itävaltalainen VCA Amstetten. Toinen osaottelu pelataan tiistaina joulukuun neljäntenä päivänä Itävallassa.
 
– Joukkue on värikäs, laadukas, ja siltä löytyy osaamista. Vastus on selvästi vaikeampi kuin ensimmäisellä kierroksella, sanoo Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
Kun norjalainen BK Tromsö koostui pääosin norjalaisista pelaajista, on Amstetten monikansallisempi.
Sen rosterissa on serbialainen passari, kanadalainen hakkuri, puolalainen keskitorjuja ja yleispelaaja sekä ranskalainen yleispelaaja. Kaikki vahvistukset tulevat siis kovista lentopallomaista.
 
– Tulossa on ottelu, mihin tarvitsemme koko Kuopio-hallin täyteen yleisöä meitä kannustamaan, toteaa Jukka Tuovinen.
 
Oman lisävärinsä tapahtumaan tuo Mika Kojonkosken valmentama Kiinan vastaperustettu mäkimaajoukkue. Joukkue asuu ja harjoittelee Kuopiossa, ja Kojonkoski tuo suojattinsa tutustumaan, millaista on suomalainen lentopallo-osaaminen.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421