Savo Volleyn jatkopaikka Challenge cupissa varmistui helposti.
Norjalainen BK Tromsö kaatui kotisalissaan murskaluvuin 0-3 (16-25, 11-25, 13-25).
Kun ensimmäisessä osaottelussa viikko sitten Kuopio-hallissa lukemat olivat yhtä selkeät, selviytyi Savo Volley cupin seuraavalle kierrokselle. Vastustajaksi tulee itävaltalainen VCA Amstetten. Kotipeli pelataan Kuopio-hallissa keskiviikkona 28.11. kello 18.30 ja vieraspeli Itävallassa seuraavan viikon tiistaina 4. päivänä joulukuuta.

- Jatkopaikka tuli, pystyimme pelaamaan samalla tavalla kuin kotipelissäkin. Alussa kenties hermoilimme hieman, mutta tasoero joukkueiden välillä on todella suuri, arvioi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Syötöllä saimme kaadettua vastustajan, kuten kotipelissäkin. Yleisö oli hieno, he eivät katsoneet tulostaulua lainkaan, vaan kannustivat hyvin. Tunnelma oli mukana, kehui Tuovinen yleisöä, minkä joukossa oli kymmenkunta Norjassa työskentelevää suomalaistakin.
Savo Volley aloitti vakiintuneella ykkösseitsikollaan, missä pelasivat Fedor Ivanov, Miro Määttänen, Antti Siltala, Aleksi Kaatrasalo, Jukka Lehtonen, Eetu Häyrinen ja Taichi Kawaguchi.

Kun jatkoon menijä oli ratkennut kahden voittoerän jälkeen, vaihtoi Tuovinen lähes koko miehistön. Kentälle jäivät vain Kawaguchi ja Kaatrasalo, ja kentälle pääsivät Andrus Raadik, Jere Heiskanen, Petteri Penttinen, Severi Savonsalmi ja Lelu Ojansivu.
Tahti ei miehistön vaihdosta huolimatta heikentynyt. Tasoero joukkueiden välillä oli selvä.
-
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen