Seitsemäntoista mukana ollutta junioriseuraa ympäri Pohjois-Savon.
Lähes kolme tuhatta ostettua ennakkolippua.
Yli 26 000 euroa käytettäväksi seurojen juniorityöhön.

Savo Volleyn debyyttikauden uutuuden Roadshown tilastot ovat mukavaa luettavaa. Sen lisäksi, että Roadshow toi valtakunnan huipputason lentopalloa sellaisille paikkakunnille, missä moista ei ole aiemmin nähty, saivat ottelupaikkakuntien urheiluseurat lajista riippumatta mukavan pesämunan käytettäväksi omaan työhönsä.
Suurimman summan saanut seura oli Pielaveden Sampo, mikä ei ollut missään nimessä yllätys. Sampo sai juniorityöhönsä 4367 euroa ja 90 senttiä.  Savo Volleyn juuret ovat levinneet laajalle, mutta iso lonkero lähtee Pielavedeltä. Savo Volleyn tarinaa ei olisi syntynyt eikä se jatkuisi ilman Pielaveden Sammon taustajoukkojen tukea.
Ilahduttavasti lähes yhtä suuri summa junioritukea ohjattiin kuopiolaisseura Puijo Wolleylle. Summa on 4139,25 euroa. Ihan mukava määrä euroja.
Yhteistyöhön houkuteltiin seuroja yli lajirajojen. Se onnistui. Eniten euroja juniorityöhönsä ei-lentopalloseuroista kahmi Siilinjärven Pesis, jolle ohjattiin rahaa 2776,95 euroa. Siilinjärveläinen jalkapalloseura FC Siili sai kassaansa 1206,50 euroa – mukava summa sekin.
 Savo Volleyn kanssa yhteistyösopimuksen tehneet seurat saivat puolet omalla paikkakunnallaan pelattujen oteluiden ennakkolippujen myynnistä. Vastineeksi seurat tarjosivat Roadshow-tapahtumaan talkooapua sekä markkinoivat tapahtumaa omassa sosiaalisessa mediassaan.
Jokaiselta paikkakunnalta löytyi hienosti asiantuntevia ja tarmokkaita talkoolaisia.
Työtä riitti.
Jokaiseen pelihalliin levitettiin taraflex-matto, jonka kasaaminen ja purkaminen veivät kumpikin aikaa pari tuntia. Halliin asennettiin jättiscreenit ja äänentoistolaitteet. Näkyvin elementti oli lähes koko kentän mittainen kangas, jossa komeilivat Savo Volleyn pelaajat supervoimineen. Osaan pelihalleista rakennettiin lisäkatsomoita.
Erikoisin ja kenties työteliäin projekti oli Pieksämäen Veturitallin muuttaminen pelipaikaksi – rakentaminen piti aloittaa palasista koottavan parketin asentamisesta.
Näihin kun lisätään vielä VIP-alueiden, kahvioiden, makkaranpaiston, liikenteenohjauksen, järjestyksen valvonnan ja lipunmyynnin talkootyö, nähdään, että ilman paikkakuntalaisten apua Roadshow ei yksinkertaisesti olisi voinut syntyä.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421

Jaa uutinen