Savo Volley aiheutti Hurrikaani Loimaalle sen ensimmäisen tappion Mestaruusliigassa tällä kaudella.
Kuopio-hallissa yli tuhannen katsojan edessä Savo Volley takoi hyvätasoisessa ottelussa voittolukemat 3-0 (25-22, 25-21, 25-22).
Joukkueiden valmentajat olivat yksimielisiä ottelun ratkaisusta.
- Olimme verkolla molemmat hyviä, hyökkäsimme hyvin, mutta meidän takakenttämme – vastaanotto, puolustus - oli tänään huono, analysoi vieraiden valmentaja Jussi Heino.
- Hyökkäsimme hyvin, ja meidän syöttömme oli jopa parempi kuin odotin, sanoi puolestaan Savo Volleyn Jukka Tuovinen.
Tilastot vahvistavat arviot: Savo Volley syötti peräti kymmenen ässää kolmeen erään, kun Hurrikaanille niitä kertyi vain yksi.
- Olen viime aikoina hieman kritisoinut meidän vastaanottoamme, mutta nyt kentällä oli pelaajien kesken hyvää keskustelua, sanoi Tuovinen.
- Muutenkin meillä oli raikasta peliä. Joukkueella oli hyvä luotto pelaamiseen, kentällä ei tehty mitään paniikkiratkaisuja.
Savo Volley keräsi pisteitä laajalla rintamalla. Suurin pisterohmu oli jälleen kerran Antti Siltala (18/+14). Hakkuri Lelu Ojansivu keräsi tehot 14/+8 ja Miro Määttänen 12/+5. Hyvään vireeseen päässyt Severi Savonsalmi, joka parin vaihtopenkkipelin jälkeen pääsi jälleen tositoimiin, ei tehnyt virheitä ja keräsi pisteet 8/+8. Pisteistä puolet tuli ässäsyötöillä.
Vastustaja oli pitkälti hakkuri Antti Ropposen varassa (20/+12); Sakari Mäkisen ilta ei ollut paras mahdollinen (10/-2).

Katso kuvia ottelusta täältä.
 
Lähitapiolapisteet:
1 Antti Ropponen
2 Fedor Ivanov
3 Antti Siltala
PRO-libero:
Josh Ayzenberg
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen