Savo Volley on valmis sarjan alkuun. Joukkue on päässyt harjoittelemaan täydellä miehistöllä jo pitkään, eivätkä loukkaantumisetkaan ole häirinneet valmistautumista.

Päävalmentaja Jukka Tuovinen on tullut vuosien varrella tunnetuksi torjunta- ja puolustuspelin nimeen vannovana taktikkona, mutta alkavalla kaudella hänen käytettävissään on myös räväkämmän hyökkäyspelaamisen mahdollistava arsenaali.
Lelu Ojansivu on hakkurina valtakunnan huippua, ja uusi vahvistus Miro Määttänen tuo rutkasti lisää lyöntivoimaa yleispelaajaosastolle.

Keskiviikkoillan vastustaja Team Lakkapää on Jukka Tuoviselle siinä mielessä tuttu seura, että hän valmensi Perungan Pojat –nimellä pelannutta rovaniemeläisjoukkuetta vuosituhannen vaihteessa.  Hänen johdollaan joukkue nousi ensin liigaan ja nappasi heti noustuaan ensin hopeamitalit ja sen jälkeen mestaruuden.

Savo Volley saapui Rovaniemelle tiistaina alkuillasta. Ennen ottelua Tuovinen on vetänyt suojateilleen kahdet harjoitukset, joissa keskityttiin ennen kaikkea syöttöön ja vastaanottoon.
Tiistai-illan joukkuepalaverissa Tuovinen painotti joukkueelleen, että vaikka kyseessä on sarjakauden avaus, jännitystä saa olla vain sopiva määrä. Peli on vain kauden ensimmäinen, ei Mestareiden liigan loppuottelu.

Ottelu alkaa kello 18.30, ja Ruutu näyttää sen suorana.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421 

Jaa uutinen