Kolmevuotisen sopimuksen myötä Savo Volleyn kaikki vakuutukset on keskitetty LähiTapiolaan.
- Olemme Savo Volleyssä erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että olemme saaneet LähiTapiolan kanssa pitkän sopimuksen. Meillä on ollut pitkä yhteistyö LähiTapiolan kanssa aikaisempien seurojemme Sampo Volleyn ja Leka Volleyn kanssa, ja olemme iloisia, että yhteistyö jatkuu nyt Savo Volleyn kanssa. Olemme vakuutusasioissa hyvissä käsissä, iloitsee Savo Volleyn toimitusjohtaja Timo Perälä.

- Asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtiminen on olennainen osa elämänturvayhtiön toimintaa. Lentopallo tuottaa valtavasti elämyksiä ja kannustaa meitä jokaista pitämään huolta itsestään. Haluammekin LähiTapiolassa tukea joukkuetta, joka kannustaa savolaisia liikkeelle. Olemme asiakkaidemme omistama elämänturvayhtiö ja vaikutamme tällä merkittävällä kumppanuudella maakunnan hyvinvointiin olemalla osaltamme tukemassa yhteisöä, joka tuottaa hyvinvointia maakuntaan, tiivistää LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Jani Kaarivaara.

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Yhtiö on myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Omistaja-asiakkaita LähiTapiolalla on lähes 1,6 miljoonaa.
 
Lisätietoja:
Timo Perälä
Toimitusjohtaja, Savo Volley
timo.perala@savovolley.fi
0400 418393
 
Jani Kaarivaara
Liiketoimintajohtaja, LähiTapiola Savo
jani.kaarivaara@lahitapiola.fi
040 086 6618
 
 

Jaa uutinen