Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 23.11.2018, 14.43

Lipun ostaneille ilmainen luento nuoren urheilijan ravitsemuksesta!

Savo Volley haluaa kantaa kortensa kekoon terveellisemmän yhteiskunnan puolesta. Legendaarinen luennoitsija Timo Kettunen luennoi ilmaiseksi Siilinjärvellä Lakkapää-pelin yhteydessä.
Lipun ostaneille ilmainen luento nuoren urheilijan ravitsemuksesta!

 
Savo Volley ja kirjailija Timo Kettunen tarjoavat ilmaisen luennon nuoren urheilijan kokonaisvaltaisesta ravitsemuksesta Siilinjärvellä 15. päivänä joulukuuta Savo Volley – Team Lakkapää –ottelun yhteydessä.
Luento alkaa Ahmon koulun auditoriossa kello 15.30 ja kestää noin tunnin. Sisään pääsee ottelulippua näyttämällä. Ottelu alkaa kello 17.
Timo Kettunen on ravitsemus- ja elämänhallintatietokirjailija, sekä terveystieteiden ja liikuntalääketieteen asiantuntija. Kettunen ei kumartele kenellekään, vaan kyseenalaistaa vallitsevat trendit. Vaikka asia tuodaan esille tieteen näkökulmasta, se tehdään omalaatuisella ja lennokkaalla tavalla.
 
Savo Volley ei ole ainoastaan lentopalloseura. Se haluaa omalta osaltaan olla tekemässä yhteiskunnallista hyvää. Tämä luento on siitä esimerkki; samoin alueen junioriseurojen tukeminen pääsylipputuloja lahjoittamalla.

Päivän ohjelma:
15.30 – 16.30 Timo Kettusen luento "Nuoren urheilijan ravitsemus" Ahmon koulun auditoriossa. Luento on ilmainen ottelulipun ostaneille!
15.30 Pikkujoulupub avautuu.
17.00 Ottelu alkaa ja Velmu-tonttu touhuaa.
19.00 Savo Volleyn pikkujoulut alkaa Kunnonpaikassa!

Liput halliin:
Aikuinen 18 €
Alennusryhmä 15 € (eläkeläinen, opiskelija, työtön, varusmies)
Lapset 7-15 v 10€
Lapset alle 7 v veloituksetta.
 
Ennakkoliput otteluun: https://www.seat4.me/tapahtuma/savo-volley/savo-volley-team-lakkapaa-2018-1
Lisätietoa Timo Kettusesta: https://www.facebook.com/Terveysmyrsky/

Lisätietoja tapahtumasta:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421