Savo Volleyllä on jäljellä Mestaruusliigan runkosarjassa kaksi siirrettyä ottelua. Keskiviikon Loimu-ottelu piti pelata helmikuun 18. päivänä ja Lakkapää-peli puolestaan viime sunnuntaina.
Loimu kohdataan Vieremällä keskiviikkona 9. maaliskuuta kello 18 alkaen, Lakkapää-ottelu pelataan Pielavedellä sunnuntaina 13.3. kello 18 alkaen.
 
Runkosarjan tilanne on sellainen, että Savo Volley on piikkipaikalla ja varmistaa ykköstilan, mikäli saalistaa kahdesta viimeisestä ottelusta vähintään kaksi pistettä.
 
Keskiviikon vastustaja Loimun tilanne on myös vielä ratkaisematta – se on tehnyt varsin selkeän eron Karelian Hurmokseen kamppailussa runkosarjan kuudennesta sijasta, mutta viidenteen sijaan sillä on vielä mahdollisuus. Tuo sija ratkaistaan todennäköisesti Loimun ja Hurrikaani Loimaan välisessä ottelussa.
 
Ottelulla on siis merkitystä kummallekin joukkueelle.
 
Savo Volleylla on ollut vaikeuksia saada jalkeille täyttä miehistöä, ja niinpä esimerkiksi hakkurina on viime peleissä esiintynyt yleispelaaja Mikko Räsänen. Hän on selviytynyt pestistään sen verran hyvin, että valmentaja Timo Tolvanen voi luottavaisin mielin heittää hänet kentälle, mikäli vakiohakkurit joutuvat vielä pysymään kentän ulkopuolella.
 
Loimulla on alla mukava jakso – se on pelannut kolme voitokasta ottelua, makein niistä lienee ollut kotisalissa otettu 3-1 -voitto kärkijoukkue VaLePasta. 
Savo Volleylla on viimeisimmistä seitsemästä ottelusta tullut kuusi voittoa, ja se yksi tappio tuli niukasti juuri VaLePalle.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen