Savo Volley otti kauden toisen Mestaruusliigan tappion Raisiossa. Loimu vei viisieräisen kamppailun lukemin 3-2 (24-26, 25-15, 18-25, 25-21, 15-11).
Ottelu ratkesi pitkälti Savo Volleyn ailahtelevaan peliin. Varsinkin syöttö oli joukkueella hukassa, sillä se teki ottelussa peräti 22 suoraa syöttövirhettä.
- Meillä ei ollut tarkoitus lähteä hakemaan mitään riskisyöttöjä. Päinvastoin korostin aikalisällä syöttöjen varmuutta, sanoi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Vastaanotto ja hyökkäys oli meillä ihan hyvää, mutta sille tuli liikaa taakkaa, kun syöttö ei kulkenut. Tänään emme ansainneet enemmän kuin tuon yhden pisteen, ja siihen on oltava tyytyväinen.
- Iloista ottelussa oli se, että Silli (Antti Siltala) pystyi pelaamaan osan ottelua, ja kuten tilastoista näkee, hän teki sen ihan hyvin.
 
Jos Savo Volley pystyi pelaamaan kaksi edellistä ottelua liki samalla kokoonpanolla, joutui Jukka Tuovinen nyt pyörittämään vaihtorulettia siitäkin edestä.
Ottelu alkoi samalla junioripitoisella miehistöllä, millä tuli edellisissä mittelöissä tulosta, mutta jo ensimmäisessä erässä Tuovinen korvasi yleispelaajana aloittaneen Jere Heiskasen Miro Määttäsellä.
Antti Siltala on kuntoutunut sen verran, että hän korvasi Andrus Raadikin ensimmäisen erän loppupuolella ja myös aloitti toisen erän.
Passarit Fedor Ivanov ja Petteri Penttinen jakoivat vastuun puoliksi.
 
Savo Volleyn seuraava peli on jo keskiviikkona, se kohtaa Vantaa Ducksin vieraskentällä.
Viikonloppuna Akaa Volley saapuu Kuopio-halliin savolaisten vieraaksi.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421

 

Jaa uutinen