Upean suosion saavuttanut maailman suurin sporttikirppis tulee taas entistä suurempana ja upeampana Kuopio-halliin 27.10. lauantaina!

Lunasta itsellesi oma pöytä täältä.

 
Sporttikirppis on oivallinen tapa myydä varastoa/vaatehuonetta tyhjäksi, oli myyntituotteesi sitten elektroniikkaa, vaatteita tai vaikkapa sporttikamaa. Myyntipaikat soveltuvat myyntiin tai promoamiseen. Viime vuonna tapahtumassa vieraili n. 8000 kävijää. Tänäkin vuonna samana päivänä Kuopio-hallissa pelataan Welhojen ja Savo Volleyn liigapelit, joten alueella vierailee paljon urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä ja perheitä. Tapahtuma soveltuu eritoten halpojen vapaa-ajan varusteiden ja urheilutarvikkeiden ostajille, ja etenkin seuraaville myyjille:
 
- yhteisöille ja seuroille --> ansaintamahdollisuus esim. junioriurheiluun
- yksityishenkilöille joilla on esim. pieneksi jäänyttä sporttikamaa
- aktiivisille perheille, joilla on nurkissa käyttämättömäksi jäänyttä tavaraa
 
Aikataulu:
11:00 KIRPPISMYYJÄT SISÄÄN
12:00 KIRPPIS AVATAAN
12:00 SAVO VOLLEY VAPAAT HARJOITUKSET
15:00 WELHOT-TPS SALIBANDYLIIGAA
17:00 KIRPPIS LOPPUU
19:00 SAVO VOLLEY - RAISION LOIMU, MESTARUUSLIIGAA

 
Mukana myymässä ovat jo seuraavat tahot: LähiTapiola Savo, Ravintola Bierstube siipivaunulla, Macron Finland, Savonia AMK - Savonia University of Applied Sciences, ViLe-92, Kiuruveden Luomu-Wolley, Vesannon Urheilijat, Pielaveden Sampo, Kalliosuon Sisu Salibandy, Iisalmen Visa Lentopallojaosto, FcSiili, Rökäletappio, Siilinjärven Pesis, Nilsiän Nujakka lentopallo, Varkauden NMKY, Pisaba, Leppävirran Viri Lentopallo, Puijo Wolley, TarinaGolf ja Liikkuva Kuopio.


Tervetuloa mukaan, tehdään yhdessä Kuopion yhteisöllisin kirppistapahtuma!

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421 

Jaa uutinen