Joukkue on tuskin kotiutunut Raision reissusta, kun bussin nokka käännetään jälleen etelään. Tällä kertaa Mestaruusliigan ottelupaikkana on Vantaa, missä Savo Volley kohtaa Vantaa Ducksin.
Vantaalaisjoukkue kohdataan nyt toisen kerran alkaneen kauden aikana. Ensimmäinen ottelu oli Savo Volleyn ensimmäinen kotiottelu syyskuun 29. päivänä Vieremällä. Savo Volley oli tuolloin parempi suoraan kolmessa erässä lukemin 25-19, 25-18, 26-24, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä.
Kotijoukkueen hahmo oli libero Taichi Kawaguchi, jonka mainiot otteet ovat jatkuneet tuon pelin jälkeenkin. Hakkuri Olli-Pekka Ojansivu oli vielä mukana ennen lokakuun alun loukkaantumistaan, mutta hän ei ollut Ducksia vastaan parhaassa vireessään. Eniten pisteitä rohmusi yleispelaaja Miro Määttänen.
 
Ducksin peli ei ole sujunut Savo Volleyn kohtaamisenkaan jälkeen – kuudessa pelaamassaan ottelussa se on onnistunut voittamaan vain kaksi erää.
Edellisessä ottelussaan lauantaina Ismo ”Iska” Tuomisen suojatit hävisivät kotihallissaan Team Lakkapäälle lukemin 21-25, 19-25, 24-26.
 
Savo Volleyn joukkue matkustaa Vantaalle pelipäivänä keskiviikkona ja palaa takaisin ottelun päätyttyä.
Seuraavana on vuorossa kotiottelu lauantaina 3. marraskuuta Kuopio-hallissa Akaa Volleytä vastaan.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421

 

Jaa uutinen