Mestaruusliigaan valmistautuva Savo Volley otti kauden ensimmäisen kosketuksen pisteistä pelaamiseen, kun se kohtasi Areena Warriorsin nimellä esiintyneen vanhoista konkareista koostuneen joukkueen Leppävirran Vesileppis Areenalla
Vanhat konkarit tosin olivat saaneet nuoria vahvistuksia, kun Warriorsin primus motor Antero Asikainen oli saanut houkutelluksi joukkueen liberoksi maailman huipulta Lauri Kermisen ja passariksi nuoren lupauksen Ilja Ivanovin.
Ottelua ei pelattu hampaat irvessä - esimerkiksi Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen kävi kerran syöttämässä vastustajan puolella. Liekö kyseessä ollut kuitenkin oman joukkueen juoni, sillä hän syötti verkkoon.
Pisteitä kuitenkin laskettiin, ja niitä kertyi Savo Volleylle enemmän: ottelu päättyi 3-0 (25-20, 25-15, 25-16).
- Olimme selkeästi hyökkäysvoimassa edellä, mutta ottelu ratkesi syöttö-vastaanottoon, kommentoi ottelua Warriorsin yleispelaaja Ilkka Sammelvuo. Arvion todenmukaisuus jääköön kuulijan/lukijan pääteltäväksi.
 
Libero Lauri Kermistä ei ollut tarvinnut runsaasti houkutella lähtemään leikkiin mukaan.
- Hieno tapahtuma ja oli mukava olla mukana, sanoi Kerminen.
- Ainakin minulla oli hauskaa, toivottavasti yleisölläkin. Oli upeaa pelata tällaisten kavereiden kanssa.
Kerminen paljasti olevansa ylpeä siitä, että hän oli aikoinaan saanut nimmarin Warriorsin keskipelaaja Tatu Säisältä.
Kerminen on lähtenyt myös mukaan Ilo Kasvaa Savossa Oy: osakkaaksi.
- Olen lentopalloihminen ja haluan ehdottomasti olla tukemassa suomalaista lentopalloa, sanoi Kerminen.
 
Savo Volley käytti kentällä koko arsenaaliaan lukuun ottamatta Markuss Cielavsia, joka on edelleen Latvian maajoukkueen mukana.
Hienoista ihmetystä tosin aiheutti ensimmäisessä erässä sekaannus, kun markkinointimies Raine Siltala ja peluri Antti Siltala olivat salaa vaihtaneet rooleja...
- Ihan hyvä oli pitkästä aikaa saada pelituntumaa alle, sanoi Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen.
- Hieno juttu, kun kukaan ei särkynyt, ja pojat hoitivat homman hienosti – ei liian tosissaan, mutta kuitenkin ihan oikeasti pelaten.

Warriorsin konkarijoukkueessa pelasivat edellä jo mainittujen lisäksi Ilari Sivonen, Sergei Ivanov, Saku Määttä, Timo Leikas, Pekka Seppänen ja Jussi Aamuvuori.
 
Savo Volley aloittaa Mestaruusliigan lokakuun 1. päivänä Siilinjärvellä, ja vastustajaksi tulee tutun valmentajan Jukka Tuovisen luotsaama PerPo Rovaniemeltä.
 
Kuvia Leppävirran taistosta löytyy täältä.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen