Savo Volley pelasi kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa Kiuruveden liikuntahallilla Kokkolan Tiikereitä vastaan. Kolmen erän jälkeen peli oli kokkolalaisille 0-3 (24-26, 13-25, 25-27), mutta aiemman sopimuksen mukaan pelattiin vielä neljäs erä, minkä savolaiset voittivat lukemin 25-23.
Taistossa nähtiin ajoittain ajankohtaan nähden jo  varsin maukasta lentopalloa.
- Tämä oli nyt ensimmäinen peli. Kaksi erää pelattiin tiukasti ja sitten vielä voitettiin tuo neljäs, totesi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Paljon oli pelissä hyvää, mutta välillä meinasi pojilla mennä vähän katsomiseksi. Harjoitusten energiaa ei saatu siirtymään nyt pelikentälle.
- Näkyy selvästi, mihin meidän pitää jatkossa kiinnittää huomiota.
Savo Volley aloitti kokoonpanolla, missä passarina oli Lasse Jäntti, hakkurina Lelu Ojansivu, yleispelaajina Jere Heiskanen ja Miro Määttänen, keskipelaajina Rodrigo Leitzke ja Severi Savonsalmi ja liberona Josh Ayzenberg.
Kolmannessa erässä Eetu Häyrinen korvasi Ojansivun, ja ylimääräisessä neljännessä erässä Markuss Cielavs tuli Määttäsen paikalle ja Mikko Väliaho Leitzken paikalle.
Leitzke osoitti pelaamissaan kolmessa erässä, että Tuovisen suunnitelmille keskialueen hyökkäyksen vahvistamisesta löytyy varsin vankka perusta. Saamastaan kahdeksasta passista brassi pamautti pisteen seitsemän kertaa.
Savo Volleyn paras pistemies oli Jere Heiskanen (15/+11), joka otti päävastuun hyökkäämisestä ja siinä sivussa torjui neljästi – saman verran kuin muu joukkue yhteensä.
Seuraavan kerran Savo Volley pelaa tulevana viikonloppuna Savon Sanomat –turnauksessa Kuopio-hallissa.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen