Savo Volley järjestää alueen yrityspäättäjille Tähtien Joukossa -seminaarin elämyskeskus Saanan tiloissa tiistaina 14.5. Toukokuun alussa valmistuva Saana tarjoaa upeat puitteet seminaaripäivälle Kallaveden rannalla. Tapahtuma kerää yhteen ammattilaisia niin yritys-, kuin urheilumaailmasta.

Ensimmäistä kertaa järjestettävän seminaarin teemana on motivaatio. Motivaatio on kaiken toimintamme voima ja alkulähde, se suuntaa ja virittää sinutkin suoritukseen. Millä vireydellä, aktiviisuudella ja ahkeruudella sinä toimit? Mikä saa sinut tai sinun tiimisi motivoitumaan? Motivaatiotason vaihtelut kuuluvat olennaisena osana niin urheilu-, kuin liike-elämäänkin. Seminaarissa tarkastellaan motivaatiota urheilutähtien näkökulmasta. Puhujina tapahtumassa ovat Minna KauppiKeijo SäilynojaMika Kojonkoski ja Mika Poutala. Heillä on kokemusta huippu-urheilun parista ja jokaisella heistä on erilainen lähestymistapa ja kosketuspinta käsiteltävään aiheeseen. Tapahtuman juontaa Juuso Ikonen. Huippu-urheilun opit motivaation luomisesta ja säilyttämisestä ovat  helposti sovellettavissa myös liike-elämään, joten seminaaripäivä on varmasti antoisa jokaiselle osanottajalle.

Tapahtuman toisena teemana on luonnollisesti verkostoituminen ja uusien kontaktien luominen. Tässä tapahtumassa luonnollisen kanssakäymisen lisäksi yhteistyökumppani Sportspot järjestää ohjelmaa verkostoitumisen helpottamiseksi. 

Varaa paikkasi Tähtien Joukossa tästä linkistä!

PUHUJAT

Mika Kojonkoski
Mika Kojonkoski on tehnyt nimeään tunnetuksi suomalaisen ja kansainvälisen urheilun parissa jo reilusti yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Ensiksi mäkihyppääjänä ja tämän jälkeen päävalmentaja niin Itävallan, Suomen, kuin Norjankin mäkihyppymaajoukkueissa. Kojonkoski on luotsannut suojattinsa kymmeniin arvokisamitaleihin, joten kokemusta menestymisestä löytyy. Valmennuspestiensä jälkeen, Kojonkoski toimi Suomen olympiakomitean huippu-urheilujohtajana usean vuoden ajan. Tällä hetkellä hän vetää projektia kiinalaisille mäkihyppääjille, tähtäimessä Pekingin vuoden 2022 talviolympialaiset. Kojonkoski tietää, mitä tie kohti menestystä vaatii. Tarjolla on oppitunti motivaation merkityksestä matkalla kohti tavoitteita.

Minna Kauppi
Yhdeksänkertainen maailmanmestari ja suunnistuslegenda Minna Kauppi on voittanut urheilu-uransa aikana lähes kaiken. Kymmenien arvokisamitalien lisäksi Kaupista tuli vuonna 2011 ensimmäinen Vuoden Urheilija -tittelin voittanut suunnistaja. Urheilu-uran päättymisen jälkeen Kauppi on siirtynyt menestyksekkäästi liikemaailmaan ja puhuukin seminaarissa huippu-urheilun oppien hyödyntämisestä työyhteisöissä. Kauppi on valovoimainen persoona ja täyttää lavan kuin lavan esiintymisensä aikana.

Mika Poutala
Pitkään pikaluistelun maailman huipulla viihtynyt Mika Poutala on valovoimainen persoona ja esiintyjä. Poutala raivasi itsensä maailman huipulle määrätietoisella työllä, Suomen heikohkoista pikaluisteluolosuhteista huolimatta. Urheilukenttien ulkopuolella Poutala on kunnostautunut sparraajana ja kouluttajana. Hän jakaa avoimesti maailmalta mukaan tarttuneita oppeja. Poutalan puheenvuorot eivät varmasti jätä kylmäksi. 

Keijo Säilynoja
Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja on todellinen urheilun monitoimimies. Mittavan jääkiekkouran jälkeen Säilynoja on toiminut monenlaisissa tehtävissä esimerkiksi Jokereiden toimitusjohtajana ja Finnish Flash Ry:n hallituksen puheejohtajana. Vuonna 2015 Säilynoja siirtyi jääkiekon parista lentopalloliittoon.  Säilynoja tietää, mitä urheilubisneksen pyörittäminen Suomessa vaatii. Hänen vinkkinsä ovat kullanarvoista kuunneltavaa.

LIPUT

Early Bird lippu: 149€  14.3. mennessä, tämän jälkeen 199€
(HUOM. Savo Volleyn Savo Verkoston ja Kuopion & Savon Yrittäjien jäsenet: 99€ 14.3. mennessä, tämän jälkeen 149€)

Lippuihin sisältyy lounas, kahvitus ja paikka seminaarissa. Osallistuminen on sitova ja liput laskutetaan etukäteen. Osallistujan nimen voi vaihtaa veloituksetta. Tapahtumapaikalla on mahdollisuus myös saunomiseen seminaarin päätyttyä, hinta 10€/hlö. Kaikki hinnat alv 0%

Ilmottaudu seminaariin tästä linkistä.

AIKATAULU

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
9.00 Seminaarin avaus ja yhteistyökumppaneiden esittely
9.30 Mika Poutala
10.45 Mika Kojonkoski
11.45 Lounas, jälkiruoka ja kahvit
13.00 Sportspot verkostoitumispeli
13.45 Keijo Säilynoja
14.30 Iltapäiväkahvit
15.00 Minna Kauppi
16.00 Seminaarin yhteenveto ja lopetus

LISÄTIETOA

Santtu Pirskanen
Tapahtumakoordinaattori
p. 040 726 1701
santtu.pirskanen(a)savovolley.fi

Petteri Ervasti
Myynti ja asiakkuudet
p. 050 563 5567
petteri.ervasti(a)savovolley.fi
 

Jaa uutinen

UutisetViimeisimmät