Urheilun, komedian ja musiikin yhdistävä Sporttia rannalla supertapahtuma järjestetään perjantaina 6.7.2018 klo 10.00-19.00. Tapahtuma toimii ennakkotapahtumana FESTARIT RANNALLA 2019 - ja KOTI RANNALLA 2020 - asumismessutapahtumille.

Lohimaan yritystalolla pääset tutustumaan uudenlaiseen, niin sanottuun co-working- eli joustotyötilaan. Paikalla on ekologiseen asumiseen liittyen mm. sähköautoilun, aurinkoenergian, kierrätyksen sekä jätehuollon messuosastoja ja esittelypisteitä. Päivän aikana yleisöllä on mahdollisuus tutustua KotiRannalla  2020 -asumismessualueeseen ja CLT-rakentamiseen.

Päivän aikana tapahtumassa on mukana myös savolaisia huippu-urheilijoita ja huippujoukkueita kisailemassa mm. parimelontakilpailuissa, golfissa, street tenniksessä, beach volleyssa ja tarkkuuskalastuksessa.

Paikalla ovat mm. seuraavat urheilijat ja taustahenkilöt: Juuso Riikola (NHL), Niko Hovinen (KalPa), Lelu Ojansivu ja Antti Siltala (Savo Volley), Iiro Lankinen (Welhot), Tuomas Kiiskinen (Växjö), Lauri Kerminen (Kemerovo), Hannes Kapanen (KalPa), pyörätuolitennisammattilainen Taneli Tenhunen, Kasperi Kapanen (Toronto Maple Leafs), Jere Oksanen (Nokian KRP), Onni Piiparinen (Oilers salibandy).

Edellä mainittujen urheilijoiden lisäksi kilpailemassa ovat seuraavien joukkueiden urheilijoita: KalPa (miehet ja naiset), Savo Volley, SiiPe (miehet ja naiset), Pallokissat (naiset), PuPe (miehet ja naiset), Steelers (miehet ja naiset), SB Welhot (miehet ja naiset), Puijo Wolley (naiset).

Tapahtumassa esiintyy myös koomikko Ismo Leikola. Näyttelijä Jussi Vatasen kalastukseen liittyvä tarkkuuskilpailu tähdittää iltapäivää omana osionaan. Jussi haastattelee kalastuselinkeinon asiantuntijoita, mitä ”tarttis tehrä”, että saataisiin lisää kalastusmatkailua ja kalastajia Pohjois-Savoon.
Tapahtuman juontaa Juuso Ikonen.

Savo Volley esittelee tapahtumassa uuden sopimuspelaajan. Pelaaja julkistetaan ennen beach volleyn haasteotteluita, jotka alkavat kello 17.30.

Paikka
Lohimaa. Lohitie 701, 72210 Tervo.

Tapahtuman aikataulu ja ohjelma
10.00 Lätkästarojen golfhaaste
12.00 Sporttistarat vastaan sporttifanit parimelontakilpailu (naiset)
13.00 Sporttistarat vastaan sporttifanit parimelontakilpailu (miehet)
13.30–14.30 Kesäasukastapahtuma
15.00 Ismo Leikola show
17.00 Jussi Vatasen tarkkuuskalastuskisa
17.15 Savo Volleyn haasteottelut ja uuden pelaajan julkaisu

Non stop kuljetus järjestetään sähköautoilla Lohimaan ja Koti rannalla -asumisalueen välillä klo 10-17.

Tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta www.sporttiarannalla.fi.

Jaa uutinen