Katso alla olevalta videolta mistä ”kadoksissa” olleet pelaajat löydettiin.

Kaatrasalon sopimus on mallia 1+1 vuotta, kun muiden sopimus kattaa tulevan sarjakauden. Viisikolla on vyöllään yhteensä huimat 1353 ottelua lentopallon Mestaruusliigassa, ja herrat tuovat seuraan hurjasti kokemusta ja johtajuutta.

Keskipelaajat Jukka Lehtonen ja Aleksi Kaatrasalo, passari Petteri Penttinen, hakkuri Eetu Häyrinen ja yleispelaaja Jere Heiskanen ovat solmineet pelaajasopimukset Savo Volleyn kanssa. Kaatrasalon sopimus on mallia 1+1 vuotta, kun muiden sopimus kattaa tulevan sarjakauden. Viisikolla on vyöllään yhteensä huimat 1353 ottelua lentopallon Mestaruusliigassa, ja herrat tuovat seuraan hurjasti kokemusta ja johtajuutta.

- Oli hienoa saada Lehtosen Jukka jatkamaan uraansa. Pelasi erittäin hyvän viime kauden ja tuo vahvan osaamisen ennen kaikkea torjuntapelaamiseen. Kaatrasalon Aku oli sentteriksi minulle myös tuttu ja turvallinen valinta. Hän omaa erittäin nopeat jalat ja sitä kautta vahvan hyökkäyksen ja syötön. Molemmat sentterit toimivat viime vuoden joukkueidensa kapteeneina, joten johtajuutta tuli myös roppakaupalla, kertoo Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.

- Penttisen Petteri tuo myös kokemusta ja näkemystä hyökkäyspeliin. Vahvuuksiin kuuluu myös torjuntapelaaminen. Häyrisen Eetu on erittäin hyvä pari Lelulle. On kehittynyt vuosittain ja on ollut joukkueensa ykköshakkuri jo pari vuotta. Heiskasen Jere kehittyi viime vuonna harppauksin eteenpäin ja tulevana kautena peliaikaa on odotettavissa enemmän kokeneiden miesten rinnalla. Jeren vahvuudet ovat tällä hetkellä vastaanotossa ja puolustamisessa, mutta on myös monipuolinen hyökkääjä, päättää Tuovinen.

LEKA Volleyn kapteenina hienon viime kauden pelannut Jukka Lehtonen (36) näyttää illasta toiseen hyvää esimerkkiä nuorimmilleen.

- Ensi kaudelta odotan erittäin taistelevaa ja kovaa peliä esittävää Savo Volleyta. Tarkoitus on pärjätä joukkueena ja henkilökohtaisesti olla Mestaruusliigassa parempi, kuin minua nuoremmat keskitorjujat, virnistää Jukka Lehtonen.

- Mielenkiinnolla odotan mitä uusia juttuja Lelulta löytyy, kun tässä on hetki vierähtänyt edellisestä kerrasta samassa kopissa, jatkaa Lehtonen.

Sampo Volleyn kapteenina viime kaudella toiminut Aleksi Kaatrasalo (28) pelasi myös erittäin vahvan kauden johdattaen Sampon pronssille.

- Odotan hyvää joukkuetta, joka pystyy taistelemaan mestaruudesta. Lisäksi on mielenkiintoista olla tällaisessa uudella tavalla toimivassa seurassa mukana. Joukkueeseen tulee jonkin verran uusia tuttavuuksia, joihin on mukava päästä tutustumaan, kertoo Aleksi Kaatrasalo.

Pielaveden kasvatti, Petteri Penttinen (32) kuuluu sarjan kokeneimpiin passareihin.

- Alkavalla kaudella haetaan menestystä sekä Mestaruusliigasta että Eurocupeista. Olisi kiva jos oma pelaaminen kehittyisi edes hiukan, veistelee Penttinen.

Maajoukkueryhmään noussut Eetu Häyrinen (26) täydentää Savo Volleyn kivikovan hakkuriosaston.

- Odotan ensi kaudelta kovatasoisia otteluita ja uuden seuran tulevia ottelutapahtumia, velmuilee Häyrinen. Edellisellä kaudella historiaa kaikkien aikojen ensimmäisenä 2000-luvulla syntyneenä miespelaajana pisteitä Mestaruusliigassa tehnyt Jere Heiskanen (17) janoaa kehittymistä konkareiden rinnalla.

- Tosi hyvät fiilikset päästä edes treenaamaan tällaisen kokeneen porukan kanssa. Peliminuutit ovat tietenkin plussaa ja peliajasta taistellaan kovasti, kertoo Jere Heiskanen.

Jukka Lehtonen

Jukka Lehtonen
keskipelaaja
197 cm
327 ottelua Mestaruusliigassa
Viime kauden seura: LEKA Volley

Aleksi Kaartasalo

Aleksi Kaatrasalo
keskipelaaja
194 cm
322 ottelua Mestaruusliigassa
Viime kauden seura: Sampo Volley

Petteri Penttinen
passari
185 cm
427 ottelua Mestaruusliigassa
Viime kauden seura: Sampo Volley

Eetu Häyrinen
hakkuri
194 cm
242 ottelua Mestaruusliigassa
Viime kauden seura: Sampo Volley

Jere Heiskanen
yleispelaaja
192 cm
35 ottelua Mestaruusliigassa
Viime kauden seura: LEKA Volley


Jaa uutinen