Kun Savo Volley otti ottelusta yhden sarjapisteen, se sinetöi joukkueen lopulliseksi sijoitukseksi runkosarjassa kolmannen tilan.
Kolmannen erän voiton jälkeen kotijoukkueen hyvä vire katosi, ja vieraat veivät kaksi seuraavaa erää. Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen kielsi, että joukkueella olisi ollut minkäänlaisia ongelmia motivaatiossa sijoituksen varmistuttua.
- Emme ajattele lainkaan sarjataulukkoa, painotti Tuovinen.
Tuovinen myönsi, että ottelu oli varsin vaihteleva.
- Pelasimme erittäin vahvasti ne erät, mitkä voitimme, mutta heikosti ne, mitkä hävisimme. Nyt on tärkeää hakea kahdesta viimeisestä runkosarjan pelistä hyvät fiilikset pudotuspeleihin.

Savo Volley pelaa vielä kaksi vierasottelua: perjantaina se kohtaa VaLePan ja lauantaina Akaan.
Vieraiden valmentaja Jussi Heino ei löytänyt suoraa syytä joukkueensa mahtavalle talvivireelle: joukkue on voittanut kaikki tämän vuoden puolella pelaamaansa kymmenen ottelua.
- Se on varmaan se laadukas työ, mitä olemme tehneet kesällä, syksyllä ja talvella, pohti Heino.
- Tämä peli oli vaihtelevaa. Kummallekaan ei sattunut hyvä vire samaan aikaan. Peli oli odotetun pitkä, kuten viimeksikin täällä. Toisessa ja kolmannessa erässä teimme aivan liikaa virheitä, mutta onneksi loppua kohti paransimme peliä, ja loppu oli onnellinen.

Edellisessä alkuviikosta Loimaalla pelatussa ottelussa Jukka Tuovinen otti punaisen kortin tuomarille purnaamisesta, nyt oli Jussi Heinon vuoro saada samanlainen kohtalo. Heino poltti päreensä, kun verkkotuomari vihelsi joukkueelle sijoittumisvirheen toisen erän loppuvaiheissa.

Savo Volleyn kokoonpanossa aloittivat Antti Siltala (joka keräsi kentän korkeimmat pisteet 21/+14) ja Andrus Raadik (15/+3), Jukka Lehtonen (5/+5), Aleksi Kaatrasalo (10/+9), Fedor Ivanov (1/-2), Taichi Kawaguchi (53%/15 nostoa) sekä parin ottelun tauon jälkeen kentälle palannut Lelu Ojansivu (17/+7).
Ojansivun otteista näkyi kuitenkin, että häntä vaivannut nilkka ei vielä ole priimakunnossa.

​Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen