Savo Volley haki täydet kolme pistettä Vantaalta Ducksin kotisalista. Erälukemat kirjattiin 23-25, 18-25, 17-25.
Savolaisten parhaana palkittiin jälleen kerran libero Taichi Kawaguchi, jonka vastaanottopeli oli sataprosenttisen tehokasta.
Hyvä vastaanotto antoi passari Fedor Ivanoville työkalut pyörittää hyökkäystä tehokkaasti ja monipuolisesti, ja niinpä pisteet jakautuivat melko tasaisesti vierasjoukkueen pelaajien kesken. Hakkuri Eetu Häyrinen teki parhaat tehot pistein 14/+10, yleispelaaja Antti Siltala, joka pelasi pitkästä aikaa kokonaisen ottelun, teki tehot 13/+7. Keskipelaajat säestivät mukavasti; Aleksi Kaatrasalon pistesaldoksi saatiin 9/+7 ja elämänsä ensimmäisen kokonaisen Mestaruusliigaottelun pelannut Severi Savonsalmi kirjasi tehot 8/+5.

- Tykkäsin poikien peli-ilmeestä. Joukkueessa oli nyt hyvä fiilis, arvioi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Pystyimme nyt vähentämään syöttövirheitä edelliseen peliin nähden, ja saimme myös kolmeen erään viisi ässää, mikä on hyvä suoritus.
- Kolmannessa erässä vastustaja pääsi hieman karkuun, mutta kun vaihdoimme Jere Heiskasen Miro Määttäsen tilalle, pystyi hän rauhoittamaan peliä.
Valmentaja Tuovinen oli myös tyytyväinen Severi Savonsalmen peliin.
- Severi pystyi nyt osoittamaan tasonsa, hän pelasi sillä tavalla mitä on treeneissä näyttänyt osaavansa. Torjuntapelissä hän näytti, että hän muistaa, mitä pelin alla on sovittu.


Severi Savonsalmi oli itsekin tyytyväinen esitykseensä.
- Hyvistä passeista on mukava lyödä. Ihan kiva oli pelata, ja voittohan on tärkein. Koko joukkue pelasi hyvää peliä, sanoi Savonsalmi.

Savo Volleyn seuraava ottelu on ensi lauantaina Kuopio-hallissa. Vastaan tulee Akaa-Volley.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen