- On kova juttu saada ”Savon Paroni” jo tulevalle kaudelle Savoon. Antti on johtajatyyppi, jolla on kokemusta ja näkemystä kansainvälisiltä kentiltä. Hänellä on myös keskivertoihmistä vahvempi itseluottamus ja kilpailuvietti, joka takaa kaikille korkean laatuvaatimuksen kaikkeen tekemiseen. Valmentajan vinkkelistä on kiva saada näitä pelaajia myös takaisin, jotka nuorena ovat jossain vaiheessa olleet samassa joukkueessa, kertoo Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.

Pitkän uran kansainvälisillä kentillä tehnyt ja maajoukkueessakin kuusissa EM-kisoissa ja yksissä MM-kisoissa esiintynyt Antti Siltala haluaa korostaa Savon alueen yritysten yhteisöllisyyttä.

- Kaikki tapahtui todella nopeasti. Olen jopa hieman liikuttunut kuinka budjetin ulkopuolelta syntynyt “support team” toteutui ja päästiin nopealla aikataululla sopimukseen. Savo Volley alkoi Ponssen aloitteesta tällaista järjestämään, kun kumppaneilla oli haluja, että poika pääsee kotiin perheen ja oman seuran tykö. Ja siihen liittyi sitten pitkä liuta yrityksiä ja joitakin yksityishenkilöitä, joita tulemme muistamaan, aloittaa Siltala.

- Minä olen äärimmäisen kiitollinen järjestelyihin ja pyrin omalla pelillisellä panoksella antamaan koko seuralle kiitoksen. Uskon, että syntynyt sopimus on paras mahdollinen ratkaisu minulle sekä seuralle, sillä ehtonani oli ettei seuraa rasiteta taloudellisesti minun sopimuksella. Joukkueen rakentaminen jatkuu vielä ja puuttuvat palaset tulemme julkaisemaan ajallaan, jatkaa Siltala.


Jaa uutinen