Savo Volley valmistautuu Challenge cupin ensimmäisen kierroksen toiseen osaotteluun Norjan Tromssassa varsin suomalaisessa kelissä.
Ulkona lämpötila on muutaman asteen plussan puolella ja harmaalta taivaalta tulee kaiken kastelevaa tihkusadetta. Tromssa on napapiirin pohjoispuolella, ja paikallisten asukkaiden mukaan on varsin harvinaista, että keli on tähän aikaan marraskuuss näin lämmin, kostea ja lumeton.

Joukkue saapui Tromssaan tiistai-iltana myöhään. Matkustuskilometrejä on takana paljon, sillä edellisenä sunnuntaina pelattiin Rovaniemellä Team Lakkapäätä vastaan. Reitti Tromssaan kulki Helsingin ja Oslon kautta.
Keskiviikkona aamupäivällä käytiin tutustumassa peliareenaan, joka on suurehko kaarihalli parin kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta.

Rovaniemen reissusta pois ollut yleispelaaja Andrus Raadik on nyt joukkueen mukana, ja on pelikuntoinen illan ottelussa. Myös hakkuri Timo Leikas on mukana, vaikka Olli-Pekka Ojansivu pelasikin jo muutamia vaihtoja Rovaniemellä. Ykköshakkuri illan ottelussa on todennäköisesti Eetu Häyrinen.

Ensimmäisessä osaottelussa 7. marraskuuta Kuopio-hallissa Savo Volley oli parempi murskaluvuin 
Päävalmentaja Jukka Tuovinen tähdensi kuitenkin suojateilleen keskiviikkoaamun treeneissä, että minkäänlaiseen ylimielisyyteen ei ole varaa.
Norjalaisjoukkue on saanut kokoonpanoonsa Kuopion peleistä puuttuneita avauskokoonpanon pelaajia, ja on varmasti vahvempi kuin Kuopiossa.

Ottelu alkaa Suomen aikaa keskiviikkona kello 20.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen