Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 04.11.2020, 12.12

Savo Volleyllä edessä kahden kotiottelun viikonloppu

Lauantaina Kuopio-hallissa vastaan asettuu Raision Loimu, sunnuntaina kohdataan Siilinjärvellä Hurrikaani Loimaa.
Savo Volleyllä edessä kahden kotiottelun viikonloppu

 
Savo Volley pelaa kaksi kotiottelua tulevana viikonloppuna. Lauantaina Kuopio-hallissa vastaan asettuu sarjan tyvipäähän asettautunut Raision Loimu ja sunnuntaina Siilinjärvellä Ahmon koulun tutussa salissa vastustajaksi saapuu Hurrikaani Loimaa. Kumpikin ottelu alkaa kello 17.
– Loimu on aloittanut sarjan vaisusti, vahvistaa Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
– Heillä on ollut rosterinsa kanssa ongelmia, kun on ollut karanteeneja sun muita. Kokonaispanos on kärsinyt kokoonpanon elämisen myötä.
– Tiikereitä vastaan heillä oli jo varsin tiukka matsi. Heidän hakkurinsa (Johan Gruvaeus) on pelannut välillä tosi hyvin, mutta hänenkin pelinsä on ailahdellut.
 
Savo Volleyn saldo on toistaiseksi komea – joukkue on pelannut kuusi ottelua ja hävinnyt niissä vain yhden erän. Erätappio tuli viimeisimmässä ottelussa Ettaa vastaan Oulussa.
– Loimun kaltaista joukkuetta vastaan taktiikan luominen on hieman hankalaa, viittaa Tolvanen Loimun kokoonpanon elämiseen.
– Enemmän meidän pitää keskittyä siihen, miten saamme oman pelimme pyörimään.
 
Viikonlopun toisen vastustajan, Hurrikaani Loimaan, Savo Volley on jo kertaalleen kohdannut tällä kaudella. Parin viikon takainen ottelu Loimaalla päättyi savolaisille 0-3, mutta taisto oli tiukempaa, mitä numerot osoittavat.
– Emme missään nimessä pääse Hurrikaania vastaan helpolla, uskoo Tolvanen.
– Loimaalla erät olivat varsin tiukkoja. Hurrikaanilla ei ehkä ole kovin suuria mahdollisuuksia rosterinsa pyörittämiseen, mutta jokaiselle paikalle löytyy kovia pelimiehiä. Ainoastaan passari (Santeri Välimaa) on hieman kokemattomampi.
– Kuten aina, oma syöttö/vastaanottopelimme on tärkeässä roolissa.
Hurrikaanilla on menossa kova viikko – joukkue pelaa keskiviikkona Sastamalassa VaLePaa vastaan ja vielä Joensuussa Hurmosta vastaan ennen sunnuntain kohtaamista Siilinjärvellä.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421