Pihtiputaalla pelatussa harjoitusottelussa Kokkolan Tiikereitä vastaan pelattiin sovitusti neljä erää, ja savolaiset veivät ne kaikki.
Lukemat kirjattiin SaVolle 25-22, 25-23, 25-13, 25­-14.
 
- Tämä harjoitusottelu tuli meille juuri sopivaan aikaan. Tämä oli erittäin hyvä kenraaliharjoitus ensi viikolla alkavaan liigaan. Olimme hyökkäyspäässä vahvoja, ja ottelun loppua kohti torjuntamme parani. Vastustaja onnistui löytämään meiltä myös muutamia kipupisteitä, ja se on oikein hyvä asia, että pääsemme niitä kehittämään, arvioi peliä päävalmentaja Jukka Tuovinen.
 
SaVo aloitti seitsikolla, missä passarina oli Fedor Ivanov, keskipelaajina Aleksi Kaatrasalo ja Jukka Lehtonen, yleispelaajina Miro Määttänen ja Antti Siltala, hakkurina Olli-Pekka Ojansivu ja liberona Taichi Kawaguchi.
Kolmanteen erään Tuovinen teki paljon vaihtoja. Eetu Häyrinen tuli hakkuriksi, Petteri Penttinen passariksi, Andrus Raadik korvasi Siltalan ja nuori Severi Savonsalmi tuli Aleksi Kaatrasalon tilalle.
 
Kolme erää pelannut Ojansivu teki eniten pisteitä (15/+6). Miro Määttänen peesasi hyvin (13/+2). Määttänen kantoi myös suurimman vastaanottovastuun, ja selvisi siitä mainiosti 57 prosentin tarkkuudella.
 
Mestaruusliiga alkaa Savo Volleyn osalta vierasottelulla Rovaniemellä Lakkapäätä vastaan 26.syyskuuta, ensimmäinen kotiottelu pelataan Vieremällä 29.  syyskuuta Vantaan Ducksia vastaan.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Savo Volley, tiedottaja
044 2428421
tapio.hartikainen@savovolley.fi

 

Jaa uutinen