Autotalo Hartikaisen johtaja Markku Moilasen ei tarvinnut epäröidä, kun hän lähti mukaan Savo Volleyn tarinaan.
 
- Lentopallon yhteistyöstä minulla on ollut todella hyvät kokemukset. Kahden hienon joukkueen yhteen sulautuminen luo edellytykset kilpailla heti ensimmäisellä toimintakaudella Suomen mestaruudesta. Organisaatio on todella ammattimainen ja tekeminen on hiottu huippuunsa heti alusta alkaen. On hienoa olla yksi joukkueen pääkumppaneita, sanoo autotalonjohtaja Markku Moilanen.
 
Savo Volleyn yhteistyökumppaneista koostuva Savo Verkosto on kuntarajat ylittävä savolainen yhteisö, joka tuo yhteen yrityspäättäjiä avoimin ja positiivisin mielin.
 
- Näkyvyyden lisäksi odotan merkittävää yhteistyötä Savo Volleyn muiden yhteistyökumppaneiden kesken Savo Verkostossa. Yhteistyö on alkanut jo lupaavasti, kertoo Moilanen.
 
Savo Volleyn toinen valmentaja Timo Tolvanen tietää, millaista on tehdä yhteistyötä Autotalo Hartikaisen kanssa.
 
- Keväällä mietin autonvaihdon yhteydessä erilaisia vaihtoehtoja ja turvauduin jälleen tutun yhteistyökumppanin apuun. Autotalo Hartikaisen Markku Moilasen kanssa löydettiin järkevä ja turvallinen ratkaisu tähän. Tehtiin leasing-sopimus, jonka turvin saan ajella tulevalla kaudella uudella ja luotettavalla Peugeot 5008 autolla. Leasing-sopimus tuo turvallisuutta ja helppoutta autoiluun, sekä Peugeotin ajomukavuus ja tilat tekee reissuista huomattavasti mukavampia, sanoo Tolvanen.
 
Autokaupan tekoa vauhdittivat hyvät henkilösuhteet.
 
- Markun olen tuntenut ja usean vuoden ajalta ja aina olen saanut äärimmäisen hyvää palvelua rennolla ja tuttavallisella meiningillä ja Autotalo Hartikaisella on aina mukava piipahtaa, kun koko talossa on hyvä meininki, paaluttaa Tolvanen.
 
Dolen auto huomataan liikenteessä, se on varma. Se on saanut uuden velmuilevan ilmeen, kuten kuvista näkyy.
 
- Nyt kelpaa ajella työajoja sekä Savo Volleyn roadshown keikkoja ympäri maakuntia, hehkuttaa Tolvanen.
 
 
Lisätietoja:
Savo Volley
Timo Perälä
0400 418393
timo.perala@savovolley.fi
 
Autotalo Hartikainen
Markku Moilanen
040 922 3632

Jaa uutinen