Savo Volley ei ole hävinnyt vielä erääkään lentopallon Mestaruusliigassa.
Kauden kolmannessa ottelussa Kokkolan Tiikerit kaatui Kokkolassa lukemin 0-3 (22-15, 20-25, 20-25).
Savolaisten tehomies oli Kokkolassa yleispelaaja Miro Määttänen, joka teki 15/+6 pistettä, vaikka Tiikerit pommitti häntä myös syötöillään.
Savo Volleyn passarina pelasi ensimmäisen liigaottelunsa 17-vuotias Fedor Ivanov, joka suoriutui tehtävästään lähes kiitettävästi.

- Ihan tyytyväinen olen peliini, ja hienoa oli päästä kentälle, kun tähän mennessä en ole saanut paljon vastuuta, sanoi Ivanov.

- Aina voi parantaa, esimerkiksi syöttöni oli tänään vähän löysä.Savo Volleyn valmentaja Jukka Tuovinen oli erityisen tyytyväinen joukkueensa hyökkäyspeliin.


- Vaikka meillä oli varsinkin aluksi vaikeuksia syötön vastaanotossa, pystyimme hyökkäämään tehokkaasti. Kestää varmasti vertailun, sanoi Tuovinen.

- Tykkäsin Feden (Ivanov) pelistä. Hän löysi hyvin hyökkääjät, vaikka vastaanotto ei ollut aina hyvä. 

Savo Volley aloitti kokoonpanolla, missä Fedor Ivanov oli passarina, Andrus Raadik ja Miro Määttänen yleispelaajina, Eetu Häyrinen hakkurina, Jukka Lehtonen ja Aleksi Kaatrasalo keskitorjujina ja Taichi Kawaguchi liberona.
Pelin ainoa vaihto nähtiin toisessa erässä, kun Antti Siltala korvasi kahden syötön ajaksi Andrus Raadikin.
Olli-Pekka Ojansivu loukkasi jalkaansa joukkueen harjoituksissa Kiuruvedellä Kokkolaan tullessa. Hän palasi takaisin Kuopioon, kun muu joukkue jatkoi Kiuruvedeltä matkaa kohti Kokkolaa.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen