Koko ottelu oli Savo Volleyn hallintaa. Ainoastaan kolmannen erän lopulla vierasjoukkue pyrki hieman pyristelemään vastaan, mutta Miro Määttäsen kolme peräkkäistä upeaa suoritusta lopettivat ottelun.
Määttänen oli myös kotijoukkueen paras pistemies – hän keräsi 18 pistettä ja jäi 13 pistettä plussan puolelle.
Kotimaisemissaan pelannut Antti Siltala huudatti kotiyleisöä 12 pisteen verran – hän oli Savo Volleyn toiseksi paras pistenikkari.

Savo Volleyn edellisessä ottelussa Rovaniemellä loistanut libero Taichi Kawaguchi jatkoi siitä, mihin Lapin reissulla jäi. Hän nosti aloitukset jälleen liki 70 prosentin tarkkuudella, ja esitti muutaman puolustuspallon, mitkä saivat yleisöltä spontaanit aplodit kesken pallorallin.
Kotijoukkue oli vieraita parempi myös torjuntapelaamisessa. Savo Volleyn pelaajat olivat pallon tiellä pisteen arvoisesti yhdeksän kertaa, vierailla tappotorjuntoja oli kolme.

- Pelasimme tänään parempaa torjunta- ja puolustuspeliä kuin Rovaniemellä. Syöttö oli jälleen aggressiivinen, saimme muutamia ässiäkin. Suurin vaikeus meillä on, kun pelaamme johtoasemassa. Siinä tilanteessa meidän täytyy kehittää side out –pelaamistamme. Kentällä olio hyvä fiilis ja näytti olevan katsomossakin, kertoi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.

- Pelimme oli ailahtelevaa varsinkin hyökkäyspäässä, mutta onneksi saimme puristettua voiton. Minulla ei ollut ainakaan mitään tietoista erilaista latausta, kun pelasin entistä joukkuettani vastaan. Tänään yhteistyö passari Petteri Penttisen kanssa sujui nyt hyvin, sanoi Savo Volleyn paras pistemies Miro Määttänen.

Savo Volley pelasi koko ottelun samalla kokoonpanolla lyhyttä hakkurivaihtoa lukuun ottamatta. Yleispelaajina olivat Antti Siltala ja Miro Määttänen, keskipelaajina Jukka Lehtonen ja Aleksi Kaatrasalo, hakkurina Olli-Pekka Ojansivu (hetken aikaa Eetu Häyrinen), passarina Petteri Penttinen ja liberona Taichi Kawaguchi.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421


 

Jaa uutinen