Ottelulla ei ollut enää sarjapisteiden kannalta mitään merkitystä, mutta sillä varmasti haettiin asetelmia alkaviin tosikoitoksiin.
Savo Volley joutui jälleen lähtemään hieman uudenlaisella kokoonpanolla runkosarjan viimeiseen otteluun, kun passari Fedor Ivanov ei ollut lainkaan kokoonpanossa. Yleispelaaja Andrus Raadik ei myöskään ollut mukana Pirkanmaan kierroksella.
Kummankin odotetaan olevan kokoonpanossa pudotuspeleissä.
- Paljon positiivista viestiä antoi tämä viikonloppu, arvioi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen kahden voittoisan pelin antia.
- Pelasimme tänäänkin raikkaalla ja energisellä otteella, kuten eilenkin. Löysimme syöttöömme tehokkuutta – tänään kymmenen virhettä ja kuusi ässää. Se on ihan hyvä suhde.
Savo Volleyn joukkueesta löytyi lauantaina monta onnistujaa. Yleispelaaja Jere Heiskasella oli vaikea ensimmäinen erä, mutta sen jälkeen hän löysi vastaanottoonsa tarkkuuden ja hyökkäyksiin tehon.
- Muutamia aika komeita hyökkäyksiä nähtiin Jereltä, antoi valmentaja Tuovinen tunnustusta nuorelle yleispelaajalleen.
Savo Volleyn ykköstykki hyökkäyksissä oli Miro Määttänen, joka otti kaikkiaan 18 pistettä.
Nyt joukkueilla on vajaa viikko aikaa valmistautua ensi torstaina Siilinjärvellä alkaviin puolivälieriin.
- Ne pelit tulevat olemaan aivan eri pelejä, mitä tänään nähtiin, sanoi Jukka Tuovinen.
- Tässä pelissä taisivat molemmat joukkueet hieman kokeilla eri asioita, kun tuloksella ei niin hirveän suurta merkitystä ollut. Minulle tärkeintä on, että kaikki kaverit näyttävät olevat hyvässä tikissä, ja kokoonpanoa voi suunnitella sillä perusteella.
Vastustajan riveissä hakkuri Joni Mikkonen oli totutun vahva, ja hän keräsi kentän korkeimmat pisteet: 27 pisteestä 24 tuli hyökkäämällä.
- Mikkonen on sen luokan pelaaja, että kokonaan häntä emme saa kiinni, mutta esimerkiksi kolmannessa erässä saimme tänään hänet pidetyksi aika hyvin kurissa, arvioi Tuovinen.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen