Savo Volleyn upea nousu Mestaruusliigan neljännessä välierässä melkein sai jatkoa viidennessä koitoksessa Sastamalassa.
Kotisalissaan Siilinjärvellä yhden katastrofaalisen erän jälkeen voitoksi kääntyneestä koitoksesta savolaiset saivat selkeästi lisää virtaa viidenteen kohtaamiseen. Varsinkin ottelun toinen erä olisi ollut otettavissa vierasvoitoksi. Savo Volley johti erää lähes koko ajan, ja oli vielä piikkipaikalla tilanteessa 20-22. VaLePa kiri kuitenkin tasatilanteeseen 24-24, ja pari puuttuvaa pistettä kotijoukkue sai Eetu Häyrisen ja Andrus Raadikin hyökkäysvirheistä.
Kolmaskin erä eteni tasalukemissa tilanteeseen 20-20, mutta kotijoukkue eteni siitä erä- ja otteluvoittoon saakka.
- Harmittaa tosi kovasti. Kahdessa viimeisessä pelissä pääsimme jo oikeasti peliin mukaan, pohti päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Tällä kertaa meillä ei ollut apuja penkiltäkään.
Edellisen pelin ratkaisuhahmoksi noussut Antti Siltala ei ollut avauskokoonpanossa, sillä hän oli loukannut selkäänsä pelipäivän aamutreeneissä. Miro Määttänen puolestaan oli pukenut peliasun jälleen päälleen, mutta kentällä häntä ei vielä nähty tositoimissa.
Siilinjärven pelissä mahtavan esityksen tehnyt Jere Heiskanen oli avauskokoonpanossa, mutta Sastamalassa hän ei samanlaiseen hohtoon noussut. Vastaanotossa hänen otteensa oli entisenlainen yli 60 prosentin tarkkuudella, mutta hyökkäystehot eivät joukkuetta juurikaan auttaneet.
Savo Volleyn paras pistemies oli jälleen Andrus Raadik (14/+8), mutta hänen miinussaldoonsa merkittiin varsin heikko vastaanotto (35 prosenttia).
Taichi Kawaguchi oli jälleen omalla tasollaan vastaanottajana (peräti 80 prosenttia), ja päivän upeimmat puolustukset nähtiin jälleen häneltä.
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen