Puolentoista viikon kuluttua alkavaan Mestaruusliigaan valmistautuva Savo Volley hioo viimeisiä rosojaan turnauksessa Viron Tartossa. Torstaista lauantaihin kestävässä turnauksessa ovat mukana virolaiset Tartu Big Bank, Pärnu, Saarenmaa ja Raision Loimu.
Kannustuksen puutteesta ei menestyminen ei ainakaan jää kiinni, sillä Savosta matkaa Viroon joukkueen tueksi peräti 50 hengen faniporukka.
Joukkueen mukana ovat kaikki muut pelaajat paitsi Ljubljanassa maajoukkueen mukana olevat passari Fedor Ivanov ja yleispelaaja Antti Siltala.
- Joukkue pursuaa energiaa, kun se pääsee pelaamaan, sanoo päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Kolme harjoitusottelua on takana, ja nyt saamme vielä neljä peliä lisää, ja pääsemme hiomaan harjoiteltuja asioita ja valmistamaan itseämme sarja-avausta varten.
- Tavoite turnauksessa on keskittyä omaan tekemiseen edellisten harjoitusotteluiden tapaan.
Valmentaja Tuovinen ei ole juuri perehtynyt virolaisiin vastustajiin juuri siitä syystä, että tärkeintä on oma peli ja mahdollinen reagoiminen pelin aikana tuleviin tilanteisiin.
Turnauksessa on sovittu, että kaikissa otteluissa pelataan neljä erää, joten ottelutulos yksittäisessä pelissä voi olla lentopallolle epätyypillisesti 2-2 tai 4-0.
 

Jaa uutinen