Savo Volleyn ensimmäinen kotiottelu pelataan joukkueen yleispelaajan Antti Siltalan synnyinmaisemissa Vieremän liikuntahallilla 29. syyskuuta. Ennakkoliput otteluun ovat nyt myynnissä osoitteessa: https://www.seat4.me/tapahtuma/savo-volley/savo-volley-ducks-2018. Ohjaamme 50 % ottelulippujen ennakkomyynnin tuotoista Vieremän Lentopallo -92:lle ja Kiuruveden LuomuWolleylle. Ottelua isännöi Ponsse.

Tähän tapahtumaan myydään lippuja Vieremän liikuntahallin rajallisen kapasiteetin vuoksi myös hallin välittömään läheisyyteen nousevaan screenitelttaan (K18). Teltassa voi seurata ottelun kulkua isolta screeniltä  samalla nauttien ravintolapalveluista. Teltassa nähdään Savo Volley - Ducks ottelun ennakkotilaisuus valmentajavierailuineen. Myös huippu-urheilijat Iivo Niskanen ja Tero Pitkämäki ovat kertomassa yleisölle kuulumisistaan. Teltassa soittaa ottelun jälkeen Kuopion konservatorion bilebändi GROOVEBOX feat Lenni-Kalle Taipale.


LIPUT HALLIIN:

Aikuinen 18€

Alennusryhmä 15€ (eläkeläinen, opiskelija, työtön, varusmies)

Lapset 7-15v 10€

Lapset alle 7v veloituksetta

Feel the Game-paikka 20€
- Näe, kuule ja tunne huippulentopallon intensiivinen tunnelma Feel the Game-paikoilta kentän välittömästä läheisyydestä. ”Näillä paikoilla olet omalla vastuullasi!”

VIP-lippu 55€
- Sis. parhaat paikat, ruokailun ja kahvituksen sekä oheisohjelman liikuntahallin viereen nousevan jättiteltan VIP-tiloissa.

HUOM! Kaikki liput (pl. lasten lippu) sisältävät pääsyn liikuntahallin edustalle nousevaan screenitelttaan (K18).


LIPUT SCREENITELTTAAN:

Normaali 10€

VIP-lippu 40€
- sis. telttaohjelma, ruokailu ja oheisohjelma VIP-tiloissa

HUOM. Screenitelttalipuilla ei pääse sisälle liikuntahalliin katsomaan Savo Volley - Ducks-ottelua.
 

YritysVIP-vouchereiden vaihto

Jos yritykselläsi on käytössä Savo Volleyn yritysVIP-vouchereita, voit vaihtaa ne VIP-lipuiksi tähän tapahtumaan tästä linkistä. Ole nopea, sillä liikuntahallin pienen kapasiteetin vuoksi yritysVIP-paikkojen määrä on tässä tapahtumassa rajattu 62 paikkaan. Osanotto ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja: Petteri Ervasti, p.050 563 5567, petteri.ervasti(a)savovolley.fi.

Jaa uutinen