Savolaisessa lentopalloilussa on koittanut uusi aika.

Ryminällä suomalaiseen lentopalloiluun tullut Savo Volley tuo savolaisyleisölle uudenlaisen tavan olla mukana rakentamassa yhteistä tapahtumaa, yhteistä joukkuetta, yhteistä nautintoa.

Syksyn ensimmäinen kotiottelu pelataan joukkueen yleispelaajan Antti Siltalan synnyinmaisemissa Vieremällä 29. päivänä syyskuuta. Vastustajaksi saapuu Vantaan Ducks. Ennakkolippujen myynti alkaa osoitteessa www.seat4.me/tapahtuma/savo-volley/savo-volley-ducks-2018 maanantaina 10. päivänä syyskuuta kello 18.  

Vieremän liikuntahalli on pieni, mutta hallin viereen nousee teltta, missä on tilaa 600 ihmiselle. Telttaan myydään normaalilippuja sekä VIP-lippuja, joiden hintaan sisältyy ruokailu. Teltassa ottelua pystyy seuraamaan isolta screeniltä, samalla nauttien ravintolapalveluista. Joukkueen valmentaja vierailee teltassa ennen ottelun alkua, pelin jälkeen telttaan saapuu valmentaja sekä pelaajia.

Telttalipulla ei pääse halliin sisälle. Hallilipulla puolestaan saa osallistua myös telttaohjelmaan. Koska hallilippuja on saatavissa rajallinen määrä, uskomme että ne myydään loppuun nopeasti. Kannattaa olla tarkkana, kun myynti alkaa!

Ottelu alkaa kello 18, mutta oheistapahtumia riittää koko päivälle. Lapset pääsevät Savo Volleyn maskotin Velmun tanssikouluun kello 13 alkaen, ja aikuisille on tarjolla yhteistyökumppanien järjestämiä esittelyjä ja ravintolapalveluita.  Ponsseurheilijat Iivo Niskanen ja Tero Pitkämäki ovat paikalla kertomassa yleisölle kuulumisistaan. Ottelun päätyttyä lavalle nousee jazzlegenda Lenni-Kalle Taipale yhdessä Kuopion Konservatorion opiskelijoista kootun GROOVEBOX-bändin kanssa.

Otteluun ennakkoon myytyjen lippujen tuotosta Savo Volley lahjoittaa puolet paikallisille junioriseuroille. Myös Lenni-Kalle Taipale ja GROOVEBOX lahjoittavat oman palkkionsa juniorityön hyväksi.

Savo Volleyn pääyhteistyökumppani Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgren odottaa innolla kotipaikkakuntansa suurta urheilutapahtumaa.

- Lentopallokausi lähtee komeasti liikkeelle. Otteluun on ladattu todella paljon ennakko-odotuksia. Ottelu on historiallinen, sillä nyt pääsemme katsomaan oman kylän pojan Antti Siltalan Mestaruusliigan ottelua ensimmäistä kertaa omassa kotihallissamme, hehkuttaa Vidgren.

Vidgren muistuttaa myös, että päivä ei ole pelkkää lentopalloilua. Ponssen ja Savo Volleyn järjestämä tapahtuma huipentuu upeasti Lenni-Kalle Taipaleen konserttiin.

- Tervetuloa hienoon tapahtumaan hakemaan vauhtia lennokkaaseen lentopallokauteen, toivottaa Vidgren.

*Savo Volley pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin*
 

Jaa uutinen