Savo Volleyn materiaalin laajuudesta on totisesti hyötyä, kun joukkue kamppailee läpi marraskuun otteluruuhkan. Kahden kivikovan Eurocup-ottelun lomaan otteluohjelman laatijat ovat sijoittaneet kaksi tuplaviikonloppua.

Kansainvälisen Lentopalloliiton Challenge cupin ottelun kotipeli Savo Volley - BK Tromsö pelataan keskiviikkona 7. marraskuuta Kuopio-hallissa kello 18.30 alkaen. Vierasottelu Tromssassa pelataan siitä viikon kuluttua 14. marraskuuta.
Jatkoon pääsijä ratkaistaan piste-erolla – suorasta 3-0 tai 3-1 –voitosta saa kolme pistettä, 3-2 –voitosta pisteet jaetaan 2-1. Mahdollisessa tasatilanteessa toisen ottelun jälkeen pelataan niin sanottu kultainen erä, joka ratkaisee jatkajan.

Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen on nähnyt norjalaisseuran viime kauden pelejä videolta, ja on sitä mieltä, että jatkoon pääsy seuraavalle kierrokselle 32 parhaan joukkoon on täysin mahdollista.
- Joukkueessa on norjalaisten lisäksi kaksi pelaajaa Islannista ja yksi Skotlannista. Joukkue ei ole juuri muuttunut viimevuotisesta, tietää Tuovinen.

Challenge cupin kotiottelun jälkeisenä viikonloppuna Savo Volley käy pohjoisen kiertueella: lauantaina 10. marraskuuta kohdataan Etta Oulussa ja heti perään sunnuntaina Team Lakkapää Rovaniemellä.
Viikonlopun jälkeen Savo Volley matkustaa keskiviikoksi Norjaan Tromssaan Challenge cupin vierasotteluun. Seuraavana viikonloppuna tuplaottelu pelataan kotikentällä: lauantaina 17. marraskuuta Hurrikaani vierailee Siilinjärvellä ja sunnuntaina Savo Volley pelaa kotiottelun Varkaudessa Kokkolan Tiikereitä vastaan.

Tiikerit-ottelun jälkeen on ruhtinaallisesti viikon jakso ilman pelejä, mutta sen jälkeen rypistys alkaa uudestaan. Sunnuntaina 25. marraskuuta pelataan kotiottelu Pielaveden tutussa hallissa Raision Loimua vastaan.
Seuraavalla viikolla keskiviikkona pelataan jälleen Challenge cupia, mikäli Savo Volley selvittää tiensä jatkoon BK Tromsö-peleistä. Seuraavan kierroksen vastustaja VCA Amsette tulee Itävallasta.

Joulukuun ensimmäisenä päivänä pelataan Mestaruusliigan kotiottelu eksoottisesti Pieksämäen Veturitalleilla; lauantain pelissä vastustajaksi saapuu Vantaa Ducks.
Challenge cupin vieraspeli (jos Savo Volley on mukana) pelataan keskellä viikkoa Itävallassa, ja kuinka ollakaan, europelin jälkeisenä viikonloppuna on jälleen kahden pelin vuoro. Vieraskiertue suuntautuu lauantaiksi 8.12. Akaa-Volleyn vieraaksi ja sunnuntaina Sastamalaan VaLePn vieraaksi.
 

Jaa uutinen