Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 18.11.2022, 10.53

Savo Volleyn vastustajaksi Iisalmeen saapuu sarjanousija KyKy Betset

Savo Volleyn vastustajaksi Iisalmeen saapuu sarjanousija KyKy Betset

Savo Volleyn otteluruuhka jatkuu – nyt kohdataan KyKy Betset Iisalmessa

Savo Volley selviytyi jatkoon CEV-cupissa, mikä merkitsee marras-joulukuun otteluruuhkaan vieläkin kiristyksiä. Seuraava europeli romanialaista Arcada Galatia vastaan pelataan marraskuun 30. päivänä Kuopiossa, ja vierasottelu kahden viikon kuluttua siitä Romaniassa. Vierasottelun tieltä joudutaan siirtämään ottelu Hurrikaani Loimaata vastaan myöhemmäksi.

Kotimaan ruuhkassa seuraavana on Iisalmessa sunnuntaina 20. marraskuuta pelattava ottelu KyKy Betsetiä vastaan. Ottelu alkaa Kankaan liikuntahallilla kello 17.

KyKy on sarjanousija, eivätkä sen pelit ole sujuneet tähän mennessä toivotulla tavalla. Joukkue on pelannut kahdeksan ottelua, ja on voittanut niistä kaksi: Tiikerit vieraissa lokakuun ensimmäisenä päivänä ja TUTO Volleyn kotonaan marraskuun alussa.

Joukkueen kokoonpano on mielenkiintoinen. Keskitorjujana pelaa Savo Volleystakin tuttu maajoukkuemies Tommi Siirilä, joka komeilee torjuntatilaston viidentenä 26 torjunnalla. Myös hakkuri Olli Saarenmaa on pelannut Savo Volleyssa, samoin kuin yleispelaaja Kasper Pennanen.

KyKy Betsetin pistetilaston kärjessä on Oskari Keskinen. Kakkosena on pitkään suomalaisessa lentopalloilussa vaikuttanut Aivars Petrusevic.

Savo Volley pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan – valmentaja Timo Tolvasella on mahdollisuus halutessaan kierrättää pelaajia. Kaikille pelipaikoille (liberoa lukuun ottamatta) on tarjolla vaihtoehtoja.

Lisätietoja:

Tapio Hartikainen

Tiedottaja, Savo Volley

tapio.hartikainen@savovolley.fi

044 2428421