Loimaalaiset veivät himmeimmät mitalit suoraan kahdella voitolla, eikä Savo Volley saanut kuin yhden erävoiton. Toinen ottelu Kuopiossa päätti vieraiden voittoon 1-3 (28-26, 15-25, 20-25, 18-25).
Kotijoukkue kärsi edellisen ottelun tapaan loukkaantumisista. Yleispelaajan tontille oli hälytetty lomamatkaltaan Pielaveden Sammon hakkuri Timo Leikas, joka näin pääsi ensimmäisen  kerran kauden aikana Savo Volleyn avauskokoonpanoon. Leikas on aiemminkin ollut kokoonpanossa, mutta ei juuri ole kentällä käynyt.
Kapteeni Antti Siltala oli vatsatautisena kokonaan sivussa, ja Aleksi Kaatrasalo ei pystynyt pelaamaan lainkaan.
- Kaikkemme jätettiin kentälle, ja Loimaan peliin verrattuna saimme jo peliäkin aikaiseksi, sanoi luonnollisesti pettynyt Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Vuodenvaihteeseen saakka me pelasimme hyvää lentopalloa, mutta sen jälkeen alkoivat loukkaantumiset sotkea peliämme. Puolivälierät pelasimme erittäin hyvin, mutta välieriin meillä tuli rikkonainen alku.
- Meillä on paljon asioita, mistä meidän täytyy keskustella, summasi Tuovinen.
Vierasjoukkueen valmentaja Jussi Heino myönsi, että kolmas sija oli pienoinen pettymys.
- Runkosarjan hyvä sijoitus antoi aiheen olettaa hieman parempaa sijoitusta, mutta välierissä tekemisemme levisi käsiin, pohti Heino.
- Lähtökohtiin nähden minun mieltäni ainakin pronssimitali lämmittää.
Savo Volleyn passari Petteri Penttinen oli luonnollisesti myös pettynyt.
- Joukkueen kanssa asettamamme tavoite oli jotain ihan muuta kuin neljäs sija.  Alkukausi näytti ihan hyvältä, mutta sitten tuli kaikenlaista harmia, purki Penttinen tuntojaan.
Pikakomennuksen peliin saanut Timo Leikas pelasi hyvän pelin – hän oli joukkueen paras pistemies (16/+10)
- Harmittaa poikien puolesta, etten tämän enempää pystynyt auttamaan.
 
Ottelussa nähtiin kahden pitkän uran päätös. Savo Volleyn keskitorjuja Jukka Lehtonen pelasi viimeisen ottelunsa, ja saman teki Hurrikaanin keskitorjuja Matti Oivanen.
 

Jaa uutinen