Suomen miesten lentopallomaajoukkue pelaa ennen MM-kisamatkaansa kaksi harjoitusottelua Savossa. Maajoukkuetta vastaan asettuu Suomen tapaan MM-kisoihin suuntaava Japani. Ensimmäinen ottelu pelataan Leppävirralla Vesileppis Areenalla lauantaina 1.9. klo 17 ja toinen ottelu Kuopiossa Kuopio-hallissa sunnuntaina 2.9. klo 16.

Japanin miesten lentopallomaajoukkue on varsin harvinainen vieras Suomen kamaralla, Suomi on kohdannut Japanin miesten maaotteluissa 33 kertaa ja voittanut näistä otteluista kolme. Joukkueet ovat kohdanneet 2000-luvulla Maailmanliigassa neljä kertaa, joista Suomi voitti kesäkuussa 2016 viimeisen Kairossa pelatun ottelun lukemin 3-1. Japani on vieraillut Suomessa viimeksi vuonna 1993, jolloin joukkueet kohtasivat kahdessa maaottelussa Eurassa ja Halikossa. Suomi hävisi tuolloin molemmat ottelut. 

Japani löytyy tällä hetkellä maailmanrankingissa sijalta 12 (Suomi 18:s). Japanin maajoukkueen historia tuntee komeaa menestystä vuosien takaa: olympiakultaa 1972 (mitalit myös 1964 ja 1968) ja kaksi MM-mitalia (1970 ja 1974). Edellisen kerran Japani oli mukana olympialaisissa Pekingissä 2008 (11:s) ja MM-kisoissa 2010 (13:s). Syksyn MM-kisoissa se pelaa A-lohkossa Italian, Argentiinan, Belgian, Slovenian ja Dominikaanisen tasavallan kanssa. Suomen lohkovastustajiahan MM-kisoissa ovat Bulgaria, Puola, Iran, Kuuba ja Puerto Rico.

Japanin miesten maajoukkuetta rakennetaan Tokion kotiolympialaisiin, jotka pelataan vuonna 2020.  Japania valmentaa ex-olympiakävijä Yuichi Nakagaichi apunaan ranskalainen maailmanmestarivalmentaja Philippe Blain. Joukkueen tähtipelaajia ovat hakkuri Yuji Nishida, passari Masahiro Sekita ja yleispelaajat Tatuya Fukuzawa sekä Masahiro Yanagida. Suomalaisittain tutuin nimi on Kokkolan Tiikereitäkin edustanut libero Taichiro Koga.

Näe maajoukkue kotimaassa ennen MM-kisoja. Lippujen hinnat: Aikuiset 25€, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 20€ ja lapset 7-15v 10€, alle 7v ilmaiseksi.

Lisäksi Leppävirran otteluun myydään VIP-lippuja hintaan 80€, jotka sisältävät seuraavan palvelukokonaisuuden
- Parhaat paikat ottelusta keskikatsomolohkosta (katsomo B), jossa anniskeluoikeudet
- Buffet-ruokailu ennen ottelua VIP-tiloissa Sport & Spa Hotel Vesilippiksessä (Haukitartar ja ruislastuja, Kylmäsavulohta ja marinoitua fenkolia, Paahtopaistia ja piparjuuridressing, Tomaattia ja marinoitua sipulia, Hedelmäinen juustosalaatti, Juuresslaw, Vihersalaattia, Talon leipävalikoima, Puolukkamoussea, Kahvi / tee)
- Kahvitus VIP-tiloissa pitkällä erätauolla Vesileppis Areenalla (sis. kahvi/tee ja kahvileipä)
- Oheisohjelma ennen ottelua ja ottelun jälkeen. Sport & Spa Hotel Vesilippiksessä, pyörätuolitennisammattilaisen Taneli Tenhusen tarina klo 15 (Holvi), valmentajien haastattelut n. klo 16 (Ravintola). Ottelun jälkeen pelaaja/-valmentajahaastattelut Vesileppis Areenan VIP-tiloissa.
- VIP-isäntinä Jukka Lehtonen ja Antti Siltala.
- Tarjoilu alkaa 1,5h ennen peliä VIP-tiloissa Sport & Spa Hotel Vesilippiksessä. Ohjelman ja ruokailun jälkeen siirtyminen Vesileppis Areenalle, jossa ottelu alkaa klo 17. Areenalla sijaitsevat VIP-tilat ovat vieraiden käytössä koko ottelun ajan.
- Lisätiedot: petteri.ervasti@savovolley.fi(sis. parhaat paikat ottelusta, ruokailun, kahvituksen ja oheisohjelman).

Ennakkoliput otteluihin voit ostaa Seat 4 Me -palvelun kautta alla olevista linkeistä:

Leppävirta: https://www.seat4.me/tapahtuma/savo-volley/lentopallomaaottelu-suomi-japani-2018-1
Kuopio: https://www.seat4.me/tapahtuma/savo-volley/lentopallomaaottelu-suomi-japani-2018

Maaotteluiden järjestelyistä vastaavat Puijo Wolley ja Savo Volley. Lisätietoa lipuista tai otteluista: Petteri Ervasti, Savo Volley, p. 050 563 5567, petteri.ervasti@savovolley.fi

(Lähde: http://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/2018/07/lentopallomiehet-kohtaavat-syyskuussa-kahdesti-savossa-japanin.html)
 

Jaa uutinen