Savo Volley pelaa toisen ottelun kolmen päivän sisään tiistaina 23.10. kello 18.30 Iisalmen liikuntahallilla. Vastustajaksi saapuu Team Lakkapää Rovaniemeltä.
Savo Volleyllä on alla mainio Kuopio-hallissa pelattu kotiottelu VaLePaa vastaan, minkä se voitti hienolla esityksellä puhtaasti 3-0.
VaLePa-ottelusta pois oli hakkuri Olli-Pekka Ojansivu, joka paranteli nitkahtanutta nilkkaansa. Hänen pelaamisestaan tiistaina ei ole vielä tietoa.
 
Savo Volley lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Se on voittanut viidestä Mestaruusliigan ottelustaan neljä, ja on kokenut vain kolme erätappiota.
Team Lakkapäälle puolestaan on seitsemästä ottelusta kertynyt vain kaksi voittoa, ja se on valahtanut sarjataulukossa tyvipäähän.
 
Savo Volley kohtasi vastustajan kertaalleen jo kauden avauspelissä Rovaniemellä, ja siellä savolaiset olivat selkeästi parempia lukemin 0-3 (22-25, 19-25, 23-25). 
 
Ottelun hahmo oli tuolloin ensimmäisen suomalaisen sarjapelinsä pelannut libero Taichi Kawaguchi, jonka loistava vastaanottopeli mahdollisti passari Petteri Penttiselle hyökkäysarsenaalinsa tasapuolisen ja tehokkaan käytön. 
Peräti neljä pelaajaa keräsi hieman toistakymmentä pistettä. Tehokkaimmin tarjoilut hyödynsi keskipelaaja Aleksi Kaatrasalo, joka tappoi tarjotusta kahdeksasta passista kaikki. Sen lisäksi hän otti kaksi torjuntapistettä ja syötti yhden ässän.

Jaa uutinen