Savo Volley sai kuitenkin pelinsä raiteilleen ja vei kolme seuraavaa erää. Lukemat kirjattiin kotijoukkueelle 3-1 (21-25, 25-20, 25-18, 25-22).

Vastustajan selkäranka tuntui naksahtavan viimeistään kolmannen erän alkupuolella, kun kotijoukkueen Andrus Raadik teki syöttörajan takaa kuuden pisteen putken. Putkeen sisältyi kaksi ässää, joista tosin toinen onnekkaasti verkon kautta.
Raadik paransi muutenkin peliään illan mittaan. Ensimmäisessä erässä hän ei saanut vastaanottoaan toimimaan juuri lainkaan, mutta lopullisissa tilastoissa hänen vastaanottoprosenttinsa oli kohtuullinen 38.

- Näimme hyvätasoisen pelin. Vastustaja syötti hyvin, mutta ässiä se ei juuri pystynyt tekemään, arveli kotijoukkueen valmentaja Jukka Tuovinen.
- Me taistelimme puolustuspalloja hyvin peliin, ja syötimme pelin loppua kohti hyvin.
Vastustajan valmentaja Henri Tuomi oli samaa mieltä pelin tasosta.
- Ihan mukiinmenevä esitys meiltä. Joukkueemme vain ei pysy kasassa näitä top2-top3 –tason joukkueita vastaan. Meillä ei riitä rohkeus, ja kun emme saa kaverilta mitään ilmaiseksi, tulos on tämä. Tänään pelasimme mielestäni kauden parasta syöttöpeliä, sanoi Tuomi.
Kotijoukkueen keskipelaaja Jukka Lehtonen arveli joukkueensa syötön parantumisen kääntäneen ottelun Savolle.
- Ensimmäisessä erässä emme olleet oikein vielä mukana, mutta sitten onnistuimme petraamaan. Hyvä peli meiltä, totesi Lehtonen.

Savo Volleyn avausseitsikossa pelasivat passarina Fedor Ivanov, yleispelaajina Antti Siltala ja Andrus Raadik, keskipelaajina Aleksi Kaatrasalo ja Jukka Lehtonen, hakkurina Eetu Häyrinen ja liberona Taichi Kawaguchi.
Paras pistemies oli Antti Siltala (18/+11), jota säestivät hyvin Eetu Häyrinen (16/+8 ja Andrus Raadik (16/+4).

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421

Jaa uutinen