Kuopio-hallissa nähdään vaikuttava kokoelma entisiä, nykyisiä ja tulevia maajoukkuetähtiä, kun Mestaruusliigan ottelussa kohtaavat Savo Volley ja VaLePa, joka ilmoittaa nykyisin kotipaikakseen Sastamalan ja Tampereen. Ottelu alkaa Kuopio-hallissa pääkatsomon edessä 20. päivänä lokakuuta kello 17.
Kumpikin joukkue on aloittanut liigan odotetun vahvasti, ja odotettavissa on sarjan kärkikamppailu.
Ennakkolipun voi ostaa osoitteesta www.seat4.me.

Ottelualueen ravintola avautuu jo kello 15.
Liikuntamatkat Finland tuo paikalle pallotykin, minkä avulla jokainen pääsee kokeilemaan, miltä lentopallon vastaanottaminen oikeasti tuntuu.
Savo Volleyn fanikaupassa on myynnissä paitoja, lippiksiä, kaulaliinoja ja pipoja. Fanikaupan yhteydessä on myös virtuaalitodellisuudessa pelattava Savo Volley –peli, missä voi voittaa fanikaupan tuotteita.
Halliin tulee myyntiin uusi, huhujen mukaan hittituotteeksi kohoava Karlin raakaroothie-juoma, mikä on sokeriton, säilöntäaineeton ja terveellinen tuorejuoma. Kannattaa kokeilla ja ihastua!
 
VIP-lipun ostaneille on tarjolla sekä hengen että kehon ravintoa: lipulla pääsee ruokailun jälkeen kuuntelemaan ravitsemus- ja elämänhallintatietokirjailija Timo Kettusen luentoa, jonka otsikkona on Miksi elämästä tuli niin hankalaa?
Vaikka asia tuodaan esille tieteen näkökulmasta, se tehdään omalaatuisella ja lennokkaalla tavalla. Kettunen on tullut tunnetuksi siitä, ettei hän kumartele ketään, vaan kyseenalaistaa vallitsevat trendit.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen