Mestaruusliiga jatkuu Savo Volleyn osalta Kuopio-hallissa lauantaina 20. lokakuuta pelattavassa ottelussa, mihin vastustajaksi saapuu hallitseva Suomen mestari VaLePa Sastamalasta/Tampereelta.
Keskiviikkona selvisi, ettei VaLePa jatka Mestareiden liigassa, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue saapuu Kuopioon parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

- Luonnollisesti ottelu saa lisäpotkua siitä, että kyseessä on sarjan kärkikamppailu. Kaikki haluavat voittaa hallitsevan mestarin, ja niin haluamme mekin, sanoo kotijoukkueen päävalmentaja Jukka Tuovinen.
Savo Volleyn kausi Mestaruusliigassa alkoi mainiosti kolmella voitolla ilman erätappiotakaan, mutta sen jälkeen tuli jonkinasteinen notkahdus, kun Ykkössarjan Karelian Hurmos pudotti Savon Suomen cupista ja Oulun Etta aiheutti ensimmäisen Mestaruusliigassa koetun tappion Pielavedellä.

- Olemme katselleet joukkueen kanssa videolta omia pelejämme, kertoo Tuovinen.
- Meidän pelimme oli hyvää ja energistä, mutta se hukkui  jonnekin. Hyvä tekeminen on olemassa, mutta se pitää vain löytää. Sarjaa on pelattu vasta neljä peliä, joten suorastaan huvittaa, kun kuuntelee meistä kerrottuja juttuja.
- Hyvän pelin löytyminen vaatii joskus tappioitakin, korostaa Tuovinen.

Ottelu alkaa Kuopio-hallin pääkatsomon eteen tehdyllä kentällä lauantaina kello 17, mutta hallissa on ohjelmaa jo kello 15 alkaen. Halukkaat  voivat hakea tuntumaa lentopalloon pallotykin avustuksella, ravintola on auki, fanituotekaupassa voi kokeilla virtuaalitodellisuudessa pelattavaa Savo Volley –peliä, mistä voi voittaa fanituotteita.
VIP-vieraille on tarjolla mielenkiintoinen luento elämän tarkoituksesta – luennoitsijana tunnustettu elämänhallintatietokirjailija Timo Kettunen.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421

 

Jaa uutinen