Savo Volley palaa Mestaruusliigan taistoihin koettuaan ison pettymyksen Finnish Teknikum Cupin välieräottelussa Hurrikaani Loimaata vastaan.
Savo Volley kohtaa Vantaa Ducksin perjantaina ja Kokkolan Tiikerit sunnuntaina. Molemmat ottelut pelataan ilman yleisöä Pielavedellä.
- Alkuviikon pää löi tyhjää koko joukkueella, tunnustaa Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
- Asioita on käyty yhdessä läpi, ja löydetty asioita, mihin täytyy saada parannusta. Virheistä pitää oppia, ja toivottavasti se näkyy viikonlopun peleissä.
- Nöyryyttä tuli aimo annos lisää.
 
Perjantain vastustaja Vantaa Ducks on Tolvasen mielestä vakavasti otettava vastustaja.
- Joukkueessa on paljon kovia nimiä. Meidän täytyy löytää keinot esimerkiksi Tommy Carmodyn ja Joonas Jokelan pysäyttämiseen, pohtii Tolvanen.
Carmody komeilee liigan torjuntatilaston kakkosena, Jokela puolestaan pistetilaston piikkipaikalla.
- Voi olla, että vastus on jopa kovempi kuin cupin välierässä.
 
Sunnuntain vastustajan Kokkolan Tiikereiden arvoitus on hakkuri Antti Ropponen, joka on jälleen palannut kotimaan kentille.
- Tiikereillä on ollut hyvä syksy, ja nyt heillä on vaihtoehtoja myös hakkurin tontille. Saas nähdä millaisessa kunnossa Ropponen on. Jiri Hänninen ja Antti Leppälä ovat hyvässä vedossa, tietää Tolvanen.
 
Ottelut pelataan siis aiemmasta suunnitelmasta poiketen Pielavedellä, mikä on monelle Savo Volleyn pelaajalle tuttu sali.
- Pielavedellä on perinteisesti vahva yleisön tuki, mikä nyt puuttuu. Se on haaste meille, mutta meidän täytyy osoittaa, että tappion jälkeen olemme taas samalla tasolla, millä pelasimme syksyllä. Uskon, että tuttu halli auttaa meitä siinä, summaa Tolvanen.
 
Savo Volley pääsee kamppailuihin parhaalla miehistöllään.
Perjantain ottelu alkaa kello 18.30 ja sunnuntain ottelu kello 17.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen