Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 12.01.2023, 13.22

Savo Volley kohtaa Perungan Pojat Vieremällä

Saako Leppävirralla alkanut ryhtiliike jatkoa?

Savo Volleyn peli-ilme on ollut koko kauden varsin ailahteleva. Viikko sitten Leppävirralla nähtiin jo enteitä paremmasta, kun Vantaa Ducks kaatui suoraan kolmessa erässä kotijoukkueen varsin vahvalla esityksellä.

Lauantaina Vieremällä on edessä uusi koetinkivi ryhtiliikkeelle, kun vastaan saapuu Perungan Pojat Rovaniemeltä. Ottelussa on revanssin makua, sillä marraskuun lopulla rovaniemeläiset ottivat kotisalissaan Savo Volleystä selkävoiton lukemin 3-0 (25-18, 25-21, 26-24).

PerPon otteet ovat myös ailahdelleet. Se on hävinnyt viime peleissään muiden muassa Ducksille ja Loimulle, mutta on toisaalta pystynyt ahdistamaan viiden erän kamppailuksi ottelut Hurmosta ja Hurrikaania vastaan.

Savo Volley joutuu näillä näkymin lähtemään otteluun yhdellä passarilla, kun pelaajasopimus Maciej Madej’n kanssa purettiin yhteisymmärryksessä.

Ilja Ivanovin kollegan etsintä on hyvässä vauhdissa.

Muuten kotijoukkueella on koko rosteri käytettävissään.

Valmentaja Timo Tolvanen oli erityisen mielissään Leppävirran pelin jälkeen joukkueensa asenteesta, joka näkyi esimerkiksi puolustuspelaamisessa: palloja haettiin takaisin peliin mainosaitoja rymistellen.

Vieremän pienessä salissa puolustaminen on astetta vaikeampaa, kun tilaa ei kerta kaikkiaan ole.

Ottelu Savo Volley – Perungan Pojat alkaa Vieremän liikuntahallilla lauantaina 14. tammikuuta kello 17.