Siirry sisältöön

MIKSI SAVO VOLLEY?

Savo Volley pelaa Lentopallon Mestaruusliigassa. Ensimmäisellä kaudella 2018-2019 sijoitus oli neljäs. Challenge cupissa joukkue eteni kolmannelle kierrokselle.
Toisella kaudella Savo Volley oli käytännössä toisella sijalla Mestaruusliigan sarjataulukossa, kun koronapandemia keskeytti lähes koko kilpaurheilutoiminnan ja samalla myös Mestaruusliigan.
Kolmannella kaudella joukkue voitti runkosarjan ja voitti lopulta liigan hopeamitalit.
Kausi 2021-2022 oli menestyksekäs: Mestaruusliigan runkosarjan voiton lisäksi joukkue otti voiton Finnish Teknikum Cupissa ja tiukan taistelun jälkeen hopeiset SM-mitalit.

Viimeisin kausi 2022-2023 oli vaikeuksien sävyttämä. Alkukaudella loukkaantumiset ja maajoukkue-edustukset sotkivat joukkueen peliä. Loppua kohti tahti parani, ja lopulta kausi palkittiin pronssisin mitalein.

Savo Volley tarjoaa mielenkiintoisia yhteistyömahdollisuuksia alueen yrityksille. Savo Volleyn tavoitteena on olla yritysten strateginen kumppani yrityksen brändin rakennuksessa, myynnin kasvattamisessa, verkostoitumisessa, asiakastyytyväisyyden kohottamisessa, työhyvinvoinnin kehittämisessä ja yhteiskuntavastuun kantamisessa.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Savo Volleyn kanssa? Tulemme mielellämme esittäytymään ja kertomaan enemmän seurastamme sekä eri yhteistyön muodoista. Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä.

Yhteistyöterveisin
Antti Siltala
Toiminnanjohtaja
p. 040 707 7139
antti.siltala@savovolley.fi

KOTIOTTELUT

Savo Volley pelasi kaudella 2022-2023 kotiottelunsa kymmenellä eri paikkakunnalla Savon alueella (Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki, Iisalmi, Joroinen, Kiuruvesi, Pieksämäki, Pielavesi, Leppävirta ja Vieremä) ja sen tapahtumat ovat suurimpia urheilutapahtumia vuosittain jokaisella ottelupaikkakunnalla. Kaudella 2023-2024 kotiotteluita on yhdeksällä paikkakunnalla.

Kotiottelut kaudella 2023-2024

JUNIORITUKI

Savo Volley kantaa poikkeuksellisella tavalla yhteiskuntavastuutaan antamalla jokaiseen Mestaruusliigan ottelutapahtumaan pelipaikkakunnan junioriseuroille lippuja myyntiin. Seura saa näiden tuotosta puolet itselleen.

Lue lisää juniorituesta

SAVOVERKOSTO

Savo Volleyn yritysverkosto, Savo Verkosto, on uusi kuntarajat ylittävä savolainen yhteisö. Savo Verkoston tapahtumissa kokoontuu Savon alueen yrityspäättäjiä verkostoitumassa ja tekemässä bisnestä, hauskanpitoa unohtamatta.

Lue lisää Savo Verkostosta